با استقبال کم اهالی جنوب غرب از واکسیناسیون، خطر اوج گیر دوباره کرونا بیخ گوش اهالی است.
مهرداد زیتونی افزود: در موج پنجم افزایش ۲ ونیم برابری مبتلایان را در دانشگاه علوم پزشکی آبادان شاهد بودیم این موضوع به آمار وارقام منتهی نمیشود این افراد مبتلا از میان ما هستند عزیزان و خانواده دارند.
در موج آخر بیماری با مشکل کمبود فضای پزشکی و نیرو درمان مواجه شدیم اگر کرونا کنترل نشود بازهم این شرایط رخ میدهد.
وی خاطر نشان کرد: با فرهنگ سازی در مسئله کرونا تنها میتوان آن را کنترل کرد. اینکه بتوانیم آمار تزریق واکسن را افزایش دهیم وامنیت جامعه را تامین کنیم.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آبادان هم گفت: در حال حاضر تمام افراد جامعه با ویروس کرونا و راههای غلبه بر آن یعنی واکسیناسیون و شیوه نامههای بهداشتی آشنا هستند، ولی همچنان شاهد استقبال کم از واکسیناسیون در منطقه هستیم.
ساسان قربانی با بیان اینکه یکی از راههای شاخص برای سنجیدن میزان موفقیت در مسیر کنترل واکسیناسیون است افزود: مهمترین گروه سنی برای ما گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال است که باید هر دو دز واکسن خود را دریافت کنند.
در حالی که آمارها وضعیت خوبی را نشان نمیدهد و افزایش آمارها همکاری مسئولان آموزش و پرورش را میطلبد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی آبادان یادآور شد: با وجود تلاش مجموعه بهداشت ودرمان در شهرستان شادگان برای افزودن ایمنی شهروندان مورد تعرض وضرب و تهدید قرار گرفته اند متاسفانه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی در چنین شرایطی امنیت ندارند.
ساسان قربانی افزود: وظیفه همه ما مقابله با کرونا است برای مثال شادگان در حال حاضر آخرین شهرستان از نظر تزریق واکسن در کشور است این مورد برای دیگر شهرستانهای تحت پوشش دانشگاه نیز صدق میکند که شرایط مطلوبی ندارند.
وی با اعلام اینکه این جلسه با هدف همفکری نمایندگان ارگانهای مختلف با دانشکاه علوم پزشکی آبادان برای افزایش امار واکسیناسیون است از افراد حاضر در جلسه خواست هرکدام به نوبه خود راه حلهای خود را ارائه دهند.
مجموعه بهداشت و درمان در این جلسه به عواملی مانند کم سوادی، حاشیه سازی، فرافکنی، هدایت مردم به سمت و سوی استفاده از طب سنتی و تخریب واکسن از سوی برخی افراد و گروههای مختلف در روستاها و شهرهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی، به عنوان علل موثر در استقبال نکردن مردم از واکسیناسیون اشاره کردند.
نماینده حوزه علمیه خواهران آبادان هم گفت: کارکنان حوزه علمیه صد درصد واکسن کرونا را تزریق کرده اند و ما همگی آماده تبلیغ وترویج واکسن در شهر و روستا هستیم.
روابط عمومی صداوسیمای مرکز آبادان هم در این نشست یادآور شد: از سال ۹۸ و شیوع کرونا تا کنون بیش از ۴۰ برنامه متنوع رادیویی و تلویزیونی در بخشهای مختلف به دو زبان عربی و فارسی با محوریت مقابله با کرونا تولید و پخش شده است.