در نخستین جشنواره کَئی پِلا در ساری، ۲۲نوع غذای سنتی با استفاده از کدو به نمایش درآمد.
نخستین جشنواره «کئی پلا» که ویژه غذای سنتی است با همکاری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری مرکز استان با هدف حفظ آیین و سنتهای بومی به مدت دو روز در بوستان ولایت ساری برگزار میشود.
معاون خدمات شهری شهرداری ساری در آیین افتتاحیه این جشنواره گفت: (کئی پلا) غذای سنتی مردم مازندران است و از دیر باز در این استان تعریف شده و جزء غذای بومی و محلی مازندرانیها به شمار میرود.
معاون خدمات شهری شهرداری ساری هدف از برگزاری اینگونه جشنوارهها را احیای فرهنگ بومی و ایجاد نشاط اجتماعی دانست و گفت: امیدآفرینی در جامعه از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.
حمیدی افزود: با توجه به اینکه طبخ غذاهای متنوع با کدو شاید برای نسل امروز ناآشنا باشد، این جشنواره باعث میشود نسل امروز درک نماید که مازندران دارای فرهنگ غنی از غذاهای بومی و اصیل است.
پخت ۲۲نوع غذای سنتی با استفاده از کدو
در این جشنواره ۲۲نوع غذای سنتی با استفاده از کدو که هر کدام هنر و اصالت مازندرانیها را نشان میدهد ۱۸و۱۹ آبان ماه در بوستان ولایت به نمایش درآمده است. علاقمندان میتوانند از ساعت ۱۲ظهر تا ۲۱شب از این غرفهها بازدید کنند.
گفتنی است مراسم اختتامیه این جشنواره، شامگاه چهارشنبه ۱۹آبان ماه از ساعت ۱۹تا۲۱ در بوستان ولایت برگزار خواهد شد.