وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از برترینهای دومین دوره جایزه ملی طراحی بسته بندی در صنایع فرهنگی تجلیل کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آیین اختتامیه آثار برتر دومین دوره جایزه ملی طراحی بسته بندی در صنایع فرهنگی که به همت پارک علوم فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی و دانشگاه علم و فرهنگ در این دانشگاه برگزار شد که در آن آقای اسماعیلی از برترینهای این جایزه ملی با اهدای لوح و هدایایی قدردانی کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی توجه به مقوله فرهنگ را از اولویتهای دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: بر همین اساس نگاه ما به حوزه فرهنگ به ویژه صنایع فرهنگی یک نگاه تحولی است.
آقای اسماعیلی خاطر نشان کرد: دولت در مجموع ۳۰ برنامه تحولی برای کشور در نظر گرفته است که یکی از آنها تهیه سند تحول صنایع فرهنگی است که در حال نهایی شدن است.
وی تأکید کرد: اگر علم و فناوری و اقتصاد و فرهنگ به هم نزدیک شود مطمئناً در تولید آثار مربوط به صنایع فرهنگی اقدامات جدی و نتیجه بخش صورت خواهد گرفت چه بسا ممکن است در ادامه کار برای رسیدن به این هدف، سازمان صنایع فرهنگی نیز تشکیل شود.
همچنین رئیس مرکز شوراهای حل اختلاف قوه قضائیه نیز در سخنانی با اشاره به اهمیت آثار فرهنگی و تبادل آن در جوامع امروز بشری گفت: متأسفانه هنوز در زمینه بسته بندی تولیدات اقتصادی و حتی آثار فرهنگی دچار ضعف هستیم، اما نسبت به گذشته پیشرفت ملموسی داشته ایم که باید در آن متوقف نشویم.
حجت الاسلام والمسلمین صادقی تأکید کرد: صنایع فرهنگی امروز در بسیاری از کشورها نقش قابل توجه در اقتصاد ایفا میکند و به نظر میرسد باید رویکردها در کشور ما نیز به آن تحولی باشد.
۲۶۰ اثر به دبیرخانه این جشنواره و جایزه ملی ارسال شده بود که در نتیجه ۲۸ اثر برگزیده شدکه ۱۴ اثر به عنوان آثار برتر و ۱۴ اثر دیگر نیز به عنوان آثار شایسته تقدیر معرفی و تجلیل شدند.
هیئت داوران جشنواره، سلامت، کیفیت، زیبایی و رقابت پذیری را از شاخصهای بررسی آثار در نظر گرفته بود.
در این مراسم همچنین از پدر مرحوم آقای ابوالحسنی تهیه کننده انیمیشن طنز "دیرین دیرین" نیز با اهدای لوحی قدردانی شد.