تجلیل از حاج قاسم، یعنی زنده نگاه داشتن آرمانهای اصیل انقلاب
معاون سیما با تأکید بر این که تجلیل از شهید حاج قاسم سلیمانی تنها تجلیل از شخص نیست تصریح کرد: این شهید والامقام نماد اصلی متعهد بودن به آرمانهای اصیل انقلاب اسلامی است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سیما؛ آقای حمید شاه آبادی در نشست ستاد رسانهای مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی در آستانه دومین سالگرد شهادت ایشان، ضمن قدردانی از زحمات فروغی مدیر شبکه سه و دبیر پیشین این ستاد گفت: اگر بخواهیم دلیل پرداختن ویژه به شهادت حاج قاسم را مورد کنکاش و بررسی قرار دهیم احتیاج به توجه و تامل عمیق تری داریم و رسیدن به این پاسخ، ما را پر انگیزهتر خواهد کرد.
معاون سیما افزود: واقعیت آن است که در دوران هشت سال دفاع مقدس و دفاع از حرم، شخصیتها و فرماندهانی که از خود رشادتها و دلاوریهای کم نظیری به یادگار گذاشتند، کم نبودند، اما باید توجه داشت یک مهم حاج قاسم را از سایرین متمایز کرده است.
وی ادامه داد: آن چه که حاج قاسم را متفاوت کرده است و رهبر معظم انقلاب به آن توجه داشتند و موجب شد تا ایشان شهادت سردار دلها را به عنوان یک مکتب در این بازه زمانی نامگذاری کنند، استمرار و پایمردی آن شهید والامقام است. حاج قاسم در جایگاه فرماندهی با همان اندیشههای سالهای ابتدایی انقلاب و دوری از همه تعلقات و دل کنده از همه دنیا، بر همان مسیر سال ۵۷، مستدام بود.
آقای شاه آبادی تصریح کرد: تجلیل از حاج قاسم تنها تجلیل از یک شخصیت نیست، چرا که ایشان کسی بود که در بستری رشد کرد که در گذر زمان، بدون اینکه هیچ فاصلهای با آرمانهای اصیل انقلاب پیدا کند و بی تعلق به لذات دنیوی، مسیر الهی را دنبال میکرد.
وی سردار دلها را نماد اصلی بازگشت انقلاب به آرمانهای اصیل خود توصیف و تصریح کرد: در آغازین روزها و ماههای گام دوم انقلاب اسلامی، نظام اسلامی نخستین شهید برجسته خود را تقدیم انقلاب کرد و حاج قاسم را باید به عنوان سیدالشهدا گام دوم انقلاب اسلامی نام نهاد.
معاون سیما تاکید کرد: رسانه وظیفه دارد این الگوی ارزشمند تقوی، ایمان، صبر و اخلاق را به همگان معرفی کند. حاج قاسم یک شخصیت کاملا در دسترس و قابل باور به ویژه برای نسل جدید است که به خاطر برخی زنگارهایی که در این چند ساله در برخی ردههای مدیریتی نقش بسته است، حکم کیمیا را دارد.
وی ادامه داد: این ویژگی میتواند موتور متحرکه کشور برای تحقق گام دوم انقلاب باشد و ما اگر بتوانیم با تمرکز بر ویژگیهای شخصیتی و بهره مندی از این سرمایه عظیم خدادادی، گام برداریم تنها در مرحله تجلیل از یک شخص متوقف نمیشویم بلکه به یک مکتب غنی دست مییابیم و باید توجه داشت هیج نهاد و سازمانی به اندازه رسانه ملی نمیتواند در این ماموریت، نقش آفرینی موثر کند.
وی ادامه داد: برای دومین سالگرد شهادت حاج قاسم باید برنامه ریزیها سطح بندی شود و مهمترین آن انجام کارهای عمیق تر، ماندگارتر و استدلالیتر و تولیدات جریان ساز است.
معاون سیما گفت: این که تحولات منطقه و حتی مسیر حرکت انقلاب در دستیابی به تمدن نوین اسلامی دارای چه فراز و فرودی بعد از شهادت حاج قاسم شده است، باید در اولویت ستاد رسانهای مکتب حاج قاسم سلیمانی در دومین سالگرد شهادت ایشان قرار بگیرد.
معاون سیما ادامه داد: در برنامه ریزیها باید به شیطنتها و عملیات روانی دشمنان هم توجه کنیم و هوشیارانه حواشی و هجمههایی را که همواره رسانههای معاند علیه جمهوری اسلامی به راه میاندازند رصد و خنثی کنیم.
آقای مجید زین العابدین مدیر شبکه یک و دبیر ستاد رسانهای مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی با اشاره به هم افزایی همه امکانات رسانهای برای پرداختن به دومین سالگرد شهادت گفت: پیشتر برنامهها و پیش بینیهای شبکههای سیما به دبیرخانه ارسال شده و همچنین جلساتی با نهادها و دستگاههای فرهنگی خارج از رسانه ملی برگزار شده است.
در این نشست آقایان محمدرضا جعفری جلوه مدیر شبکه دو، علی فروغی مدیر شبکه سه، مسعود معینی پور مدیر شبکه چهار، سعید اشناب مدیر شبکه پنج، جواد شیخ اکبری مدیر شبکه قرآن، سید سلیم غفوری مدیر شبکه افق و محسن یزدی مدیر شبکه مستند، مجتبی ایزدی دبیر کمیته محتوایی، حسین فراهانی نیک دبیر کمیته برنامه ریزی، حمید خواجه نژاد دبیر کمیته اطلاع رسانی، حامد فاتحی مسئول اجرایی و هماهنگی و مهدی ترابیان نماینده مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی حضور داشتند و به بیان دیدگاهها و ایدههای خود برای دومین سالگرد شهادت سردار دلها پرداختند.