بازرسان غذا و دارو موفق به شناسایی یک کارگاه غیرمجاز تولید لواشک در کرمانشاه شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،
مستوفی از شهروندان خواست در صورت اطلاع از واحدهای تولیدی و کارگاهی زیرزمینی و فاقد مجوز مراتب را به مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی به شماره ۳۷۱۰۶۲۳۲ اطلاع دهند.
وی گفت: ۴۲۷ واحد تولیدی و کارگاهی در استان وجود دارد که ۶۰ درصد این واحدها در حال فعالیت هستند.
امسال بیش از ۳۶ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و آلوده در استان امحا شد.