فارس در جایگاه ششم زعفران کشور قرار گرفته است.
پاکاری افزود: برداشت زعفران از اول آبان آغاز میشود و تا نیمه آذر ادامه دارد افزود: استان فارس از لحاظ سطح زیرکشت و میزان تولید در رتبه ششم کشور قرار دارد و تولید این محصول نسبت به پارسال تغییری نداشته است.
وی گفت: کشاورزان در دوازده شهرستان استهبان، اقلید، آباده، پاسارگاد، خرامه، خرم بید، سروستان، فسا، کازرون، نی ریز، بیضا و بختگان، به کشت زعفران مشغولند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس افزود: استهبان با ۲ و نیم تن در رتبه نخست تولید زعفران در فارس قرار گرفته است و شهرستانهای نی ریز و سروستان به ترتیب با ۳ و ۲ دهم تن زعفران در رتبههای دوم و سوم تولید این محصول در استان قرار دارند.
پاکاری گفت: بخشی از زعفران فارس در ۵ واحد تولیدی و بسته بندی در استان فارس، بسته بندی میشود، اما بخش زیادی از این محصول به صورت فلهای روانه کشورهای دیگر میشود.