رئیس آرد و نان مازندران : با بیتوته کارگران در خبازیهای استان برخورد قاطع میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران؛ رئیس آرد و نان اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران در بازدید از خبازیهای شهرستانهای آمل و سیمرغ گفت: طرح تشدید نظارت بر واحدهای خبازی استان با رویکرد رعایت شیوه نامههای بهداشتی مقابله با ویروس کرونا، رعایت ساعت کار، تعطیلات خودسرانه و وضعیت وزن چانه اجرا شد.
علی رمضانی مقدم افزود: در اجرای این طرح ۱۰ اکیپ بازرسی در شهرستان آمل از ۱۰۵ واحد خبازی و ۴ تیم در شهرستان سیمرغ از ۳۴ خبازی بازدید کردند.
او با ابراز تاسف از اینکه علیرغم تذکرهای متعدد از سوی اداره کل غله و شبکه بهداشت همچنان شاهد بیتوته کارگران در برخی واحدهای صنفی هستیم گفت: با خبازیهایی که کارگران در آن بیتوته کنند برخورد قاطع میشود.
رمضانی مقدم افزود: در۶ واحد از خبازیهای شهرستان آمل کارگران در آن بیتوته داشتند که مطابق قانون جریمه خواهند شد.
رئیس آرد و نان اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران در ادامه به تخلفات دیگر خبازیها در این دو شهرستان اشاره کرد و گفت: ۴۳ واحد خبازی در شهرستان آمل و هشت واحد خبازی در شهرستان سیمرغ به علت کسری وزن چانه جریمه شدند.
او افزود: در شهرستان آمل پنج واحد خبازی به علت تعطیلی خودسرانه، یک واحد پلمپ و ۲۲ واحد اخطار به علت نکردن شیوه نامههای بهداشتی و ۱۹ واحد به دلیل رعایت نکردن بهداشت محیط و ۵۸ واحد نیز به علت عدم حضور متصدی در نانوایی جریمه شدند.
علی رمضانی مقدم با اشاره به بازدیدهای صورت گرفته از نانواییهای شهرستان سیمرغ گفت: در این شهرستان نیز ۹ واحد به دلیل رعایت نکردن شیوه نامههای بهداشتی و هفت مورد به علت رعایت نکردن بهداشت محیط و ۱۷ واحد به دلیل عدم حضور متصدی در نانوایی اخطار و جریمه دریافت کردند.