برداشت کنجد از هزار و ۶۵۰ هکتار از زمینهای کشاورزی هرمزگان آغاز شد.
سیدرضاامیری زاده گفت: قیمت مناسب، پایین بودن هزینه تولید و استفاده از منابع آبی کمتر، تناوب زراعی، توزیع کودهای شیمیایی ماکرو، و شرایط مناسب آب وهوایی علت افزایش کشت است.
برداشت کنجد تا پایان آذر ادامه دارد.
وی افزود: شهرستانهای حاجیآباد، رودان، بندرعباس، پارسیان و بستک مناطق عمده کنجد در هرمزگان است.
بیشتر بخوانید؛ آغاز کشت کنجد در هرمزگان
مدیرزراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: محصول تولید شده در استان از مرغوبترین نوع کنجد تولیدی کشور است که به استانهای یزد، کرمان و فارس فرستاده میشود.
روغن استحصال شدهی کنجد در صنعت ارده و شیرینی و پخت حلوا و غذاهای محلی و همچنین مصرف تنقلاتی و خشکبار استفاده میشود.
دانه کنجد حاوی منیزیم و سایر مواد مغذی است که برای مقابله با دیابت موثر است.
استفاده از روغن دانه کنجد به عنوان تنها روغن خوراکی در کاهش فشار خون و گلوکز پلاسما در بیماران دیابتی با حساسیت بالا موثر است.
دانههای کنجد به ویژه دانههای سیاه، غنی از آهن است.