فرمانده سپاه عاشورا گفت: رزمندگان آذربایجانی از همان آغاز جنگ در جبهه حضور داشتند و نقشآفرینی آنها در شکست محاصره سوسنگرد از بزرگترین افتخارات آذربایجان به شمار میرود.
وی با اشاره به اطاعت پذیری رزمندگان و آحاد مردم از ولایت فقیه یادآوری کرد: بعد از فرمایش حضرت امام خمینی (ره)، رزمندگان اسلام به خصوص رزمندگان دلاور آذربایجانی سوسنگرد را آزاد کردند که نمونهای بارز از اطاعتپذیری از ولایت فقیه است.
سردار عباسقلیزاده بر ضرورت برگزاری برنامههای فرهنگی و تأثیرگذار در جامعه تاکید کرد و گفت: ایجاد دیوارنگاره شهدا، تشریح عملیاتها در قالب روزنامههای دیواری مدارس، استفاده از تصاویر شهدا در پارکها، ایجاد نمایشگاهی در شأن شهدای سوسنگرد و بزرگداشتهای یاد و خاطره شهدا میتواند در انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل کنونی موثر باشد.
فرمانده سپاه عاشورا با اشاره به موفقیتها و افتخارات به عمل آمده در دوران انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و جبهه مقاومت، ابراز امیدواری کرد با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، شاهد خنثیسازی توطئه دشمنان در تمامی زمینهها و ایجاد جامعه سالم باشیم.
وی اضافه کرد: همه آحاد کشور باید با همکاری تنگاتنگ در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در فضای مجازی و انتقال آن به نسل کنونی اقدامات عملی انجام دهند، چون ترویج این فرهنگ غنی، جامعه را از آسیبهای مختلف اجتماعی مصون داشته و باعث شکست دشمنان میشود.
سرهنگ محمد حرمتی با بیان اینکه آزادسازی سوسنگرد یکی از وقایع حماسی در تاریخ کشور است، اظهار کرد: آزادسازی سوسنگرد در ۲۶ آبان سال ۱۳۵۹ بعد از فرمایش حضرت امام خمینی (ره) انجام شد و ما نباید از نقش بیبدیل شهدای آذربایجان شرقی همچون شهید آیت الله سید اسدالله مدنی، مرتضی یاغچیان، علی تجلایی، محمد مهدی مهدوی، ناصرالدین نیکنام، نادر برپور، کریم مسافری و سایر شهدا غافل شویم.