برداشت زعفران در ۶۳ هکتار از اراضی کردستان آغاز شده است و پیش بینی میشود امسال ۲۵۰ کیلوگرم از این محصول در استان برداشت شود.
مدیر امور باغبانی سلزمان جهاد کشاورزی کردستان گفت : پیش بینی میشود امسال ۲۵۰ کیلو گرم زعفران در استان برداشت و روانه بازار مصرف شود.
حاجی میرزایی با اشاره به اینکه بهره برداران ، هر سال از نیمه دوم آبان برداشت محصول خود را آغاز میکنند ، افزود : میانگین برداشت محصول زعفران در هر هکتار جدود چهار تا پنج کیلو گرم است.
بیجار با ۶ هکتار بیشترین تولید این محصول را در استان دارد و شهرهای دهگلان ، بانه و سنندج نیز در رتبههای بعدی قرار دارند.