بر اساس برآوردهای سازمان ملل متحد، حدود هشتصد میلیون نفر در سراسر جهان به علت تاثیرات تغییرات اقلیمی در رنج بسر می برند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی، تغییرات اقلیمی ناشی از مداخله انسان در طبیعت، بزرگترین بحران غذایی را رقم میزند. بر اساس این گزارش، نشست دو هفتهای بین المللی برای بررسی بحران تغییرات اقلیمی و تاثیر آن بر زندگی روی کره زمین همچنان در شهر گلاسگو در اسکاتلند ادامه دارد. یکی از موضوعات مطرح در این نشست، تاثیرات جدی تغییرات اقلیمی بر تامین غذای انسانها است. بر اساس براوردهای سازمان ملل متحد، حدود هشتصد میلیون نفر در سراسر جهان به طور مرتب از کمبود مواد غذایی و گرسنگی رنج میبرند.
الجزیره افزود: تاثیرات تغییرات اقلیمی بر فعالیت کشاورزان در جهان و تولید محصولات کشاورزی و غذایی آنها کاملا مشهود است. زمینهای خشک شده ناشی از خشکسالی و این تغییرات اقلیمی، نشانه آشکاری بر میزان شدت و وخامت اوضاع است.
بنا بر گزارش الجزیره: اوضاع به حدی وخیم شده است که شماری از کشاورزان از فعالیت کشاورزی دست کشیده و زمینها و باغهای خود را فروخته اند. خشکسالیهای پی در پی سبب شده است منابع و ذخایر آبی دچار تنش جدی شود. گرم شدن هوا ناشی از تغییرات اقلیمی نیز مشکلی دو چندان است که فعالیت کشاورزان را با چالش مواجه کرده است. به گفته کارشناسان، اگر برای مقابله با تغییرات اقلیمی در جهان اقدامات فوری صورت نپذیرد، زنجیره تامین مواد غذایی از طریق کشاورزی با چالشهای جدی و بحرانی مواجه خواهد شد.