معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خوزستان از انجام بازرسی های شبانه روزی از کشتارگاه های دام و طیور در استان با تلاش ناظران بهداشتی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان؛رضا اسدی گفت:نظارت بر تولید و عرضه گوشت سالم، بهداشتی و حلال مورد تایید دامپزشکی با رعایت استانداردهای لازم و شیوه نامههای بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور و همچنین رفع مشکلات بهداشتی از اولویتهای اداره کل دامپزشکی استان است.
وی بیان کرد: در همین رابطه به منظور پایش و تولید تامین گوشت سالم و بهداشتی و نظارت بر عملکرد مسئولین فنی بهداشتی مستقر در کشتارگاهها بازرسیهای شبانه روزی با تلاش کارشناسان و روسای ادارات دامپزشکی در سطح استان از کشتارگاههای دام و طیور بطور منظم در حال اجرا است، به طوری که همه مراحل کشتار دام و طیور تا مصرف گوشت قرمز و مرغ کشتار روز تحت نظارتهای دقیق دامپزشکی است.
اسدی افزود: در این بازدیدها بخشهای مختلف کشتارگاههای دام و طیور مورد بازدید قرار میگیرند و با توجه به اینکه ناظرین بهداشتی در کنار ناظرین شرعی در همه مراحل کشتار در کشتارگاههای استان حضور فعال دارند، بدون شک اطمینان از سلامت و همچنین حلال بودن محصولات تولیدی در کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی وجود دارد.
بیشتر بخوانید: نظارت شرعی و بهداشتی بر کشتار دام در باوی
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خوزستان در پایان از شهروندان خواست صرفا گوشت مرغ و گوشت قرمز و فرآوردههای خام دامی که در کشتارگاهها و مراکز تولیدی مجاز مورد تایید دامپزشکی استحصال میشوند استفاده کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف موارد را به نزدیکترین اداره دامپزشکی شهرستان و یا با شماره ۰۶۱۳۳۳۳۱۱۰۴ تماس حاصل کنند.