برداشت زعفران از ۲۶۷ هکتار زمین زیر کشت این محصول در چهارمحال و بختیاری آغاز شد.
ابراهیم شیرانی به ظرفیت چهارمحال و بختیاری برای پرورش گیاهان دارویی اشاره کرد و افزود: ارتفاع بالای زمین، شدت تابش مستقیم نور خورشید، روزهای گرم و شبهای خنک موجب شده است محصول زعفران کشت شده در این استان از کیفیت مطلوب و عیار بالاتری در مقایسه با سایر نقاط کشور برخوردار باشد.
وی گفت: تمامی نقاط استان چهارمحال و بختیاری مستعد کشت زعفران است و شهرستانهای بن، کیار، فارسان، شهرکرد و بروجن بیشترین سطح زیر کشت و برداشت زعفران را در استان به خود اختصاص داده اند.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: این محصول جزء گیاهان زراعی با ارزش و گرانبهاست و با شرایط کم آبی و اقلیم کنونی منطقه سازگار و کشت آن از لحاظ اقتصادی برای کشاورزان استان به صرفه است.
شیرانی افزود: برداشت زعفران تا حدود 20 روز آینده ادامه دارد.