رئیس فراکسیون جمعیت و حمایت از خانواده مجلس: اگر همه سازمانها و ارگانها همراه شوند و آحاد ملت دغدغه داشته باشند در کمتر از ۱۰ سال میتوانیم معضلات حوزه جمعیت را برطرف کنیم.
رئیس فراکسیون جمعیت و حمایت از خانواده مجلس شورای اسلامی نقش همایشهای اینچنینی و نقش تدوین استراتژیهای مقابلهای و دکترین جنگ نرم مقابله با تهدیدات نرم در حوزه زن و خانواده را حائز تاثیر و نقش پررنگی دانست و تصریح کرد: خوشبختانه مجلس یازدهم به این موضوع حساس است و این را در عملکرد خود نشان داده است. نشان آن تصویب قانون تعالی جمعیت و خانواده است که در چند دوره مجلس بلاتکلیف ماند، اما در این مجلس به نتیجه رسید.
اهمیت راهبردی قانون جوانی جمعیت
وی از این قانون به عنوان یک استراتژی برتر در زمینه مقابله با دسیسه دشمنان در زمینه کاهش جمعیت و افزایش آسیب پذیری کشور یاد کرد و گفت: شاید اهمیت این قانون امروز مشخص نشود، ولی تاثیر خود را در آینده نشان خواهد داد. امروز شاهد این هستیم که ایران اسلامی با اقتدار و با استفاده از این قوانین جلو اجرا و پیادهسازی دسیسهها در حوزه جمعیت ایستاده است و توطئهها خنثی خواهد شد.
خانم محمدبیگی با بیان اینکه نقش زنان در حوزه جمعیت و تربیت فرزندان و تثبیت قدرت نرم جمهوری اسلامی، بر هیچ کس پوشیده نیست، گفت: زنان در حوزه کاهش مخاطرات اجتماعی و فرهنگی که جامعه را تهدید میکند نقش پیشرو و پرچم دار را ایفا میکنند.
این نماینده مجلس افزود: از منظر پدافند غیرعامل و بسیاری از مولفههای اقتصادی دنیای امروز، جمعیت به عنوان یک مولفه بسیاری مهم شناخته میشود که به رشد و توسعه کمک میکند.
نایب رییس کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت مجلس با بیان اینکه امروز در حوزه پدافند غیرعامل ما با تهدیدات زیستی از جمله حوزه امنیت غذایی، تراریخته ها، و بیماریهای واگیردار روبه رو هستیم که نیازمند گسترده کردن بالهای دفاعی و پدافندی گسترده است، تصریح کرد: در این دو سال که با بیماری کرونا به عنوان یک تهدیدات زیستی روبه رو بودیم، با وجود برخی کاستیها در ستاد ملی کرونا، آموختیم برای مقابله با کرونا، نیازمند دید جامع به تهدیدات زیستی و همکاری و هم افزایی در همه دستگاهها اجرایی هستیم.