تنها غذا خوردن و خطر مرگ!
محققان کرهای دریافتهاند که تنها غذا خوردن، خطر یک بیماری مرگبار را افزایش میدهد.
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، وقتی افراد به تنهایی غذا میخورند، تمایل دارند سریعتر غذا بخورند! نتیجه آن، افزایش شاخص توده بدن، فشار خون و سطح چربی خون است؛ عواملی که خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش میدهند.
دانشمندان از سه دانشگاه در کره جنوبی، سلامت حدود ۶۰۰ زن بالای ۶۵ سال را بررسی کردند. آنها سبک زندگی و برنامه غذایی شرکتکنندگانی که تنها یا در جمع غذا میخوردند، مقایسه کردند.
این گروهها، کالری، کربوهیدرات، فیبر، سدیم و پتاسیم یکسانی در تحقیق، دریافت کردند. در گروهی که افراد به تنهایی پشت میز غذا میخوردند، میزان ۲.۵۸ برابر، خطر ابتلا به آنژین، درد قفسه سینه ناشی از کاهش جریان خون که از نشانههای بیماری عروق کرونر قلب نیز بوده، بیشتر به ثبت رسید.
پیش از این در خبرها آمده بود که نشستن طولانی، باعث مشکلات قلبی میشود. همچنین بر اساس بررسیهای اخیر محققان، نشستنهای طولانیمدت تا ۶۴ درصد، احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهند.
ضعیف شدن ستون فقرات، فشارهای بیش از حد بر استخوانهای گردن، کمر و لگن و بسیاری دیگر از ناهنجاریهای اسکلتی، غضروفی و عضلانی نیز از دیگر عوارض پشت میز نشینیهای طولانی است.
به عقیده محققان کانادایی، نشستنهای طولانیمدت در پشت میز کار یا روی کاناپه، امکان بروز ترومبوز وریدی عمقی، بهویژه در بین افراد مبتلا به چاقی مفرط را افزایش میدهد.