استاندار گفت: با شهرستان شدن دیشموک و چاروسا و استقرار فرمانداری خدمات بیشتری به مردم ارائه میشود.
استاندار با بیان اینکه عمده مشکلات نبود گاز در این مناطق تعلل پیمانکار در اجرای این طرح بود افزود: پیمانکار جدیدی برای این طرح انتخاب شد و تا یک سال آینده همه مناطق گاز دار می شوند.
احمدزاده از تأمین اعتبار برای بهسازی جاده روستایی جاورده تا تنگ چویل و روکش آسفالت جاورده به دم عباس به طول هشت کیلومتر خبر داد و گفت: برخی از جاده های روستایی در دیشموک و چاروسا با یک کیلومتر آسفالت ایمن سازی و بهسازی می شوند.
وی ادامه داد: برای بهسازی جاده پل بریم، چرام، دیشموک به باغملک و تنگ چویل هم ۱۳۰ میلیارد ریال تأمین اعتبار شده است.
احمد زاده ادامه داد: با شهرستان شدن این دو بخش و استقرار فرمانداری خدمات بیشتری نسبت به بخشداری انجام می شود.
کرمی مدیرکل تجهیز، توسعه و نوسازی مدارس استان هم گفت: به دستور رئیس جمهور ۱۶ مدرسه کانکسی شناسایی و با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال عملیات ساخت مدارس جدید شروع می شود.
کرمی ادامه داد: ساخت خوابگاه شبانه روزی دیشموک هم تا پایان ۱۴۰۱ با اعتبار ۹ میلیارد تومان به بهره برداری می رسد.
معتمدی مدیرعامل برق استان هم با اشاره به ناپایدار بودن برق بخش های دیشموک و چاروسا گفت: برق این دو بخش از ایستگاه سرپری با بیش از یکصد کیلومتر خط انتقال تأمین می شود.
وی افزود: از محل تسهیلات ماده ۵۶ خط انتقال دو مداره از ایستگاه سرپری تا بخش چاروسا تا خرداد ۱۴۰۱ به بهره برداری می رسد.
برخه مدیرعامل آبفای استان هم با اشاره به مشکلات آب شرب شهر دیشموک گفت: در فاصله دوازده کیلومتری دیشموک چاه آبی حفر که در ادامه کار ۲۰ لیتر در ثانیه آب شرب تأمین و به چرخه آبرسانی اضافه می شود.
حجت الاسلام علی اکبر راوند امام جمعه دیشموک هم گفت: این اقدام جهادی استاندار قابل تقدیر است و انتظار می رود با نظارت بیشتر بر حسن اجرای طرح ها شاهد ایجاد تحول در دیشموک باشیم.