نایب رییس شورای اسلامی شهر اهواز : شهرداری اهواز اگر قرار است پاسخگوی خواستههای به حق مردم باشد باید اصلاح ساختار را شروع کند .
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان ؛ نایب رییس شورای اسلامی شهر اهواز روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران در سرسرای اداری شورای شهر اهواز اظهارداشت: باید حجم بیشتری از درآمدها صرف امورعمرانی شود چراکه از نیازهای اساسی مردم شهر است.
حجت الله زارع زاده افزود: شهرداری اهواز اگر قرار است پاسخگوی خواستههای به حق مردم باشد باید اصلاح ساختار را شروع کند که در این راستا ساماندهی نیروی انسانی، انضباط اداری و مالی و اصلاح رویههای غلط لازم است.
زارع زاده ادامه داد: اگر این موارد اصلاح شد میتوان انتظار داشت تحول در مدیریت و خدمات شهری اتفاق افتاده در غیراین صورت امیدی وجود ندارد.
نائب رییس شورای اسلامی شهر اهواز با بیان اینکه بیش از ۸۵ درصد منابع درآمدی شهرداری این کلانشهر صرف حقوق و دستمزد میشود، گفت: شهرداری اهواز با ۹ هزار نیرو با تراکم بالای نیروی انسانی مواجه است.
نایب رییس شورای اسلامی شهر اهواز گفت: این رویه غلط که یک مدیر بعد از پایان یافتن دوران مدیریت و خانه نشینی، حقوق، اضافه کاری و ترمیم دریافت کند در هیچ کدام از شهرداریهای کشور غیر از اهواز وجود ندارد.
وی اضافه کرد: برخی از کارکنان در شهرداری خود را موظف به حضور در محل و اعلام حضور به وسیله دستگاه حضور و غیاب نمیبینند.
زارع زاده بیان کرد: در اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی خدمات را برون سپاری و به پیمانکار دادند که متاسفانه تصور نادرستی ایجاد و نیروی تحت نظارت پیمانکار بعد از چند ماه کار، نیروی شهرداری محسوب شد.
شهرداری بنگاه اشتغالزایی نیست
نایب رییس شورای اسلامی شهر اهواز با تاکید بر اینکه شهرداری سازمان خدمات رسان است بنگاه اشتغال زایی نیست، به معضل سگهای بدون صاحب اشاره کرد و گفت: متولیان جمع آوری سگها با موانع زیادی روبرو هستند و ما از سازمان های مردم نهاد حامی حیوانات درخواست میکنیم که برای جمع آوری و نگهداری آنها مشارکت کنند.
وی افزود: مکانی در ساحل شرقی کارون در حال آماده سازی است البته آمار نسبی از سگهای بدون صاحب با اندازه مکان تعیین شده تناسب ندارد.
زارع زاده ادامه داد: اگر مردم و مسئولان به مسئولیت اجتمای خود عمل نکنند، تمام مطالبات در حد جملات شعارگونه باقی میماند.
شهر اهواز غرق در نخاله است
نایب رییس شورای اسلامی شهراهواز گفت: امروز شهر اهواز غرق در نخاله است و مدیران بیبرنامه که رویکردی برای آینده ندارند باید کار را به افراد شایسته واگذار کنند.
رییس شورای اسلامی شهر اهواز نیز در این نشست گفت: ارتباطات و نشستهای منظمی با مسئولان استانی دستگاهها در ردههای مختلف و با نخبگان و کارشناسان در حال انجام است و در شورا دنبال می شود.
ظاهر شهر اهواز باید نظم بگیرد
سیاوش محمودی نظم بخشیدن به شهر اهواز را ازبرنامههای کوتاه مدت دانست و بیان کرد: باید در حوزه دفع پسماند، بهسازی فضای سبز و آسفالت و ساماندهی پارکها فعالانه عمل شود تا اهواز به نقطه صفر خود برگردد.
وی ادامه داد: در برنامه بلندمدت سند چشم انداز ۱۴۱۰ یا ۱۴۲۰ اهواز را با کمک دستگاههای مختلف آماده میکنیم چون تا برنامه ای نباشد راه و مسیر مشخص نمیشود.
تخصیص ۶۰۰ میلیارد ریال به شهرداری برای طرحهای نیمه کاره
محمودی گفت: شورا مبلغ ۶۰۰ میلیاردریال از محل درآمدهای حذف پارکینگ را به صورت قرض به شهرداری اختصاص داد که باید دوباره به همان محل برگردد تا طرحهای نیمه کاره تکمیل شوند.
وی افزود: تغییر در حوزه مدیران شهرداری باید براساس شایسته سالاری و ثبات مدیریت صورت گیرد و نیروهای متخصص و جهادی سرکار باشند.
وی اظهارداشت: ضربه ها و مشکلات مجموعه شهرداری در دورههای گذشته به علت بیثباتی مدیریتی بوده است.
سامانه جامع معاملات راه اندازی میشود
مخبر کمیسیون عمران، شهرسازی و معماری شورای شهر اهواز نیز گفت: اخیرا در منطقه ۶ اهواز ساخت و سازهای غیرمجاز باب بود که با پیگیریهای همه اعضا و به منظور جلوگیری از شهرفروشی یکی از آنها تخریب شد.
عادل شیشه گری ادامه داد: سامانه جامع معاملات با قابلیت رویت تمام مناقصهها و مزایدهها به زودی در راستای حفظ محیط زیست و شفافیت مالی راه اندازی میشود.
وی درخصوص شکایت کیسون گفت: کمیسیونی برای پیگیری شکایت کیسون در شورای شهر تشکیل شد که به صورت ویژه به این موضوع ورود کرده و باید از نظرات وکلا کمک بگیریم تا به صورت قانونی حل شود.
تامین نشدن منابع مالی از چالشهای مهم شهرداری اهواز
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اهواز نیز تامین نشدن منابع مالی را از چالشهای مهم شهرداری اهواز عنوان کرد و در خصوص راههای تامین منابع و پیشگیری از شهرفروشی گفت: طی ۱۵ سال گذشته ممیزی املاک انجام نشده و قرار است با انعقاد قرارداد با هشت پیمانکار در هشت منطقه ممیزی املاک را انجام دهیم که منبع درآمد خوبی برای شهرداری است.
علی مدد هاشمپور افزود: مطالبات افراد حقیقی و حقوقی باید پیگیری و مطالبات شهرداری وصول شوند که در این راستا باید سازمانهای وابسته به شهرداری توانمندسازی شوند؛ در حال حاضر ۱۳ سازمان از ۱۶ سازمان وابسته، به کمکهای شهرداری نیاز دارند.
وی ادامه داد: ۱۰ درصد سهم شهرداری از اراضی و املاک، ۲۰ سال بدون استفاده مانده است که باید به صورت جدی پیگیری، منابع مالی جدید شناسایی و مال الاجارهها به روز رسانی شوند.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اهواز با بیان اینکه شهرداری میتواند با مشارکت با بخش خصوصی برای سرمایه گذاری درآمد بیشتری کسب کند، گفت: کاهش معقول هزینهها، وصول درآمدهای شهرداری با بهره برداری از فناوریهای نوین و استفاده از تمام ظرفیتهای ملی و استانی از دیگر راههای تامین منابع مالی برای شهرداری است.
وی افزود: اگر مطالبات و بدهیهای شهرداری در سامانه ای ثبت شوند از ردیف تهاتر این مطالبات را تامین میکنیم که به صورت جدی پیگیر این موضوع هستیم.
بیشتر بخوانید :مشکل دفع آبهای سطحی اهواز با اجرای طرح جامع فاضلاب
هاشم پور گفت: صنایع و شرکتهای محدوده اهواز باید به مسئولیتهای اجتماعی خود در قبال شهروندان عمل کنند.