محققان اعلام کردند شیر مادر بیش از شیر خشک به ایمن سازی بدن نوزاد در برابر کرونا کمک می کند.
محققان، ۲۱ کودک را بررسی کردند که مادرانشان هنگام زایمان به کرونا مبتلا بودند. آنها گفتند دو ماه بعد از تولد همان طور که آنها انتظار داشتند پادتن آی جی جی (IgG) که در بدن مادر در مقابله با کرونا تولید شده بود از طریق شیر به خون نوزادان منتقل و در اصطلاح به مصونیت منفعل منجر شد.
اما یک طبقه متفاوت از مولکولهای ایمن ساز در شیر مادر موجب تحریک مصونیت فعال در نوزادان میشود و سامانههای ایمن ساز بدن آنها را وادار به ساخت پادتنهای آی جی جی میکند.
در آب بزاق دهان این نوزادان سطح بیشتری از پادتن آی جی جی خودساخته نسبت به نوزادان مادران مبتلا به کرونا یافت شد که با شیر خشک تغذیه شده بودند. اکنون محققان، به دنبال بررسی آن هستند که آیا پادتنهای ناشی از واکسن در شیر مادر نیز همین اثر را دارد یا خیر.