سامانههای الکترونیکی در دستگاهها و مراکز مختلف خوزستان باید به گونهای طراحی و برنامهریزی شوند تا در مقابل حملات احتمالی سایبری مقاوم باشند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، معاون امنیتی و انتظامی استاندار خوزستان گفت: این سامانهها به ویژه در دستگاههای مهم باید به گونهای طراحی شوند که در صورت حمله احتمالی سایبری، کمترین آسیب را متحمل شده و در مدت زمان کوتاه به فعالیت خود بازگردند.
ولی اله حیاتی افزود: دشمنان قصد دارند با حملات سایبری خدمات رسانی به مردم را دچار اختلال کنند.
وی ادامه داد: باید توان علمی و سطح تکنولوژی را در دستگاههای مختلف بالا ببریم تا دشمنان همچون جنگ تحمیلی در رسیدن به اهداف خود ناکام شوند.
حیاتی خاطر نشان کرد: از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون پیام و شعار این نظام به جهان این بوده است که از غارت منابع ملی توسط دشمنان جلوگیری شود و با تکیه بر توانمندی خود استقلال کشور را حفظ کنیم؛ به محض اینکه این پیام به دنیا اعلام شد تهدیدها و فشارهای دشمنان بیشتر شد و پس از گذشت ۴۳ سال از پیروزی انقلاب این فشارها و تحریمها همچنان به قوت خود باقی است.
وی با اشاره به اینکه دشمنان از راههای مختلفی برای آسیب رساندن به این کشور استفاده کردهاند افزود: دانش آموزان در هشت سال جنگ تحمیلی بیشترین حضور و رشادت را در صحنههای مختلف داشتهاند؛ امروز دشمنان به این نتیجه رسیدهاند که توان مقابله با هیچ زن و مرد ایرانی را ندارند.
معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان گفت: خوزستان در حوزه پدافند غیرعامل، یکی از استانهای مهم کشور است و اقدامات خوبی در راستای توسعه زیرساخت و ارتقای ضریب امنیت زیرساختها در آن انجام شده و برنامههایی نیز در حوزههای مختلف از جمله انرژی، بنادر و سدها در حال اجرا است.
بیشتر بخوانید :فضای مجازی محل مناسبی برای انتقام جویی نیست
حیاتی افزود: تلاش داریم تا در هفته پدافند غیرعامل حساسیت موضوع پدافند غیرعامل برای همه مردم بیان شود تا همگان با این مهم آشنا شوند.