کاهش آسیبهای اجتماعی در دیشموک نیازمند نگاه ویژه و تلاش همه دستگاههای فرهنگی است.
حجت الاسلام میرمحمدی مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری استان با اشاره به حضور معاون دفتر مطالعات رصد پیوست اجتماعی و معاون ارزیابی مشکلات اجتماعی وزارت کشور در این جلسه گفت: بخش دیشموک به صورت ویژه مورد توجه مسئولان استانی است تا آسیبهای اجتماعی در این بخش کاهش و مدیریت شود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری استان با اشاره به ضرورت دائرشدن آموزشهای فنی و حرفهای در بخش دیشموک گفت: با هماهنگی انجام شده بیش از ۱۵۰ نفر در این بخش آموزشهای فنی و حرفهای را فرا گرفتند.
وی افزود: همچنین آموزشهای سبک زندگی، تاب آوری ومهارت آموزی اجرا میشود.
میرمحمدی ادامه داد: خوشبختانه خوابگاه کمیته امداد در اختیار دختران قرار گرفته و دنبال ایجاد مکانی جدید برای ساخت خوابگاه شبانه روزی هستیم و روند کار شروع شده است.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری استان با بیان اینکه بخش دیشموک نیاز به تاسیس برخی از کانونهای فرهنگی و هنری مثل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است گفت: نبود زیرساختهایی همچون راه ارتباطی سبب سختی تحصیل برای دانش آموزان روستایی شده که ضروری هست تا این مشکل برطرف شود.
خانم صداقت مدیرکل امور بانوان و خانواده استاندری با بیان اینکه یکی از مهمترین مشکلات دختران این بخش خوابگاه شبانه روزی است گفت: از طریق اعتباراتی از طرف بنیاد برکت و نوسازی مدارس استان کلنگ ساخت خوابگاه شبانه روزی به زمین زده شد و هم اکنون عملیات ساخت آن توسط پیمانکار شروع شده است و تلاش می شود هرچه سریعتر به بهره برداری برسد.
صیادی معاون توسعه پیشگیری بهزیستی استان گفت: نیروهای اورژانس اجتماعی دیشموک تا سه روز آینده برای شناسایی و ریشه یابی آسیب های اجتماعی در دیشموک حاضر می شوند.
معاون توسعه پیشگیری بهزیستی استان با اشاره به فعالیت دو پایگاه سلامت اجتماعی در دیشموک ادامه داد:کسانی که متقاضی و شرایط لازم برای راه اندازی مرکز مشاوره را دارند به بهزیستی مراجعه کنند تا فرآیند صدور مجوز انجام شود.
نسرین گودرزی معاون دبیرخانه شورای اجتماعی وزارت کشور با اشاره به برگزاری جلسهای در وزارت کشور گفت: طبق دستور وزیر کشور برای بررسی مشکلات و آسیبهای اجتماعی دیشموک به دیشموک سفر کردم .
وی افزود: دیشموک جز محدود بخشهایی هست که برخی از موارد ناآگاهیها سبب ایجاد مشکلاتی در خانوادهها شده است.
وی با اشاره به ضرورت راه اندازی پایگاههای اجتماعی در این بخش گفت: طرح نماد، طرح مراقبت از دانش آموز در استان است که ضروری است آموزش و پرورش دیشموک این طرحها را با مشارکت بالادستی اجرا کند.
گودرزی با طرح این سوال که سهم دیشموک از ۲۹ روانشناس و روانپزشک در استان چقدر است اضافه کرد: ضرورت دارد به این مهم توجه کنیم و همه دستگاهها برای رفع مشکلات این بخش با همدیگر همکاری کنند.