تکرار قصهای بس تلخ؛ تعطیلی کارخانه نان صنعتی و بیکار شدن ۵۰۰ کارگر تا جايی که مالک کارخانه را به داخل راه نمیدهند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ برای ایجاد کارخانه نان صنعتی چند صد میلیارد هزینه شده است، سرمایهای که اگر درستی مدیریت میشد امروز نه تنها درب این کارخانه بسته نمیشد بلکه حدود هزار نفر هم در آن مشغول به کار بودند، این کارخانه و نمونههای مشابه از جمله مثالهایی هستند که ثابت میکنند تملک بانکها نه تنها کمکی به اقتصاد نمیکند بلکه گاها باعث لطمه زدن به تولید داخلی هم میشود.
تشکر از رسانه ملی.
رسانه ملی یعنی رسانه ای که میل به یک غایت و مقصد نهایی خوب داره.
آقای شفیعی - تهیه کننده محترم
تملک اساسا بی معناست، اگر به هر دلیلی مجری یک طرح ناتوان به اجرای طرح بود، برای استمرار بهره برداری و جلوگیری از استهلاک سرمایه، پذیرفتن سمت قائم مقامی باید به یک مکانیزم اجرایی تبدیل شود.
تحت این مکانیزم سمت قایم مقامی نماینده بانک - نماینده دستگاه متولی و مرتبط - نماینده مجری طرح به عنوان هیات مدیره قهری مشغول به کار می شوند و یک مدیرعامل موقت انتخاب می شود. کارخانه یا هر طرحی بدون تعطیلی به روند عادی فعالیت خواهد کرد در این مدت باید دستگاه متولی و مجری طرح بر اساس قواعد نظارتی دستگاه متولی، برای فعالیت آتی طرح اتخاذ تصمیم کنند
تا تادیه اقساط تسهیلات اعطایی بانک به جریان بیافتد یا طرح برای جبران ناتوانی مجری به فروش برسد و سرمایه گذار جدید مشغول به فعالیت شود.
تعطیلی هر طرح اساسا به تبع استمرار تولید که ناشی از فضای توسعه اقتصادی اجتماعی کشور در جلب سرمایه و سرمایه گذاری است، انتظار فعالیت و تولید و حفظ اشتغال را دارد و تعطیلی به هر شکل با ماهیت طرح منافات دارد.