معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی: میتوان با ساماندهی و هدفمندسازی دقیق از جریان گردشگری مذهبی کربلا به نفع فعالان گردشگری کشور و کسب و کارهای آسیب دیده از بحران کرونا بهره بیشتر برد.
وی، ظرفیتهای مغفول مانده میان ارتباط موثر میان دو کشور را برشمرد و احصای اقدامات اجرایی به منظور تحقق بهرهمندی بیشتر فعالان گردشگری کشور از بستر فعال گردشگری مذهبی به ویژه در کربلا را در برنامه همکاری مشترک وزارت گردشگری و امور خارجه قرار داد.
به گفته معاون گردشگری در زمینه فعال گردشگری مذهبی میان دو کشور ایران و عراق، میتوان سایر شاخههای گردشگری از جمله گردشگری سلامت، فرهنگی و طبیعتگردی را نیز فعال کرد و با مخاطبشناسی و شناخت دقیق ذائقههای مختلف در یکی از مهمترین بازارهای هدف گردشگری کشور، امکان تعاملات و ارتباطات بیشتری را در بخش گردشگری فراهم آورد.
آقای شالبافیان با اشاره به اینکه مدار ارتباطی کربلای معلی هماکنون از طریق گردشگری مذهبی، زیارت و سلامت برقرار است، تاکید کرد که میتوان با ساماندهی و هدفمندسازی دقیق از جریان موجود به نفع فعالان گردشگری کشور و کسب و کارهای آسیب دیده از بحران کرونا بهره بیشتر برد.
در این نشست مجتبی شصتی کریمی سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کربلا نیز از هرگونه همکاری برای شکوفایی همکاریهای دوسویه گردشگری میان دو کشور اعلام آمادگی کرد.