شیوع ویروس کرونا در جهان خسارات زیادی به بخش کسب و کار در کشورهای عربی وارد کرده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ شیوع ویروس کرونا در جهان خسارات زیادی به بخش کسب و کار در کشورهای عربی وارد کرده و علاوه بر افزایش بیکاری باعث از بین رفتن بسیاری از فرصتهای شغلی و کاهش ساعات کار شده است.
به گزارش شبکه تلویزیونی العربی، سازمان بین المللی کار اعلام کرد شیوع ویروس کرونا در جهان باعث کاهش ساعات کار در کشورهای عربی به میزان شش و نیم درصد در سه ماهه سوم امسال شده است و به این معناست که سه میلیون و ۴۰۰ هزار فرصت شغلی از دست رفته است.
گزارشهای بین المللی حاکی از آن است که منطقه عربی شاهد بالاترین میانگین بیکاری جوانان و زنان در جهان است.
علی الرواشده گزارشگر شبکه در گزارشی با اشاره به این که میلیونها تن از شهروندان کشورهای عربی به سبب پیامدهای ناشی از شیوع ویروس کرونا به خیل بیکاران پیوستند افزود: سازمان بین المللی کار اعلام کرد ساعات کار در کشورهای عربی در سه ماهه سوم امسال در مجموع شش ساعت و نیم در مقایسه با قبل از شیوع کرونا کاهش یافته و در نتیجه سه میلیون و ۴۰۰ هزار فرصت شغلی به کلی از بین رفته است. کشورهای عربی بالاترین میزان خسارات ناشی از کرونا را متحمل شده اند، زیرا این رقم بین دو و نیم درصد در اروپا تا پنج و شش دهم درصد در آفریقا در نوسان است.
در ادامه گزارش آمده است: این آمار و ارقام با مطالعات کمیته اقتصادی سازمان ملل در امور غرب آسیا ”اسکوا“ همخوانی دارد. این مطالعات فاش کرد تعداد بیکاران در کشورهای عربی به ۱۴ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر رسیده است و این احتمال وجود دارد که این تعداد به سبب شیوع کرونا باز هم افزایش پیدا کند. علاوه بر این یک سوم نیروی کار فعال در کشورهای عربی به سبب شیوع کرونا، با خطر اخراج از کار یا کاهش دستمزد و حتی کاهش ساعات کار روبرو هستند. از سوی دیگر حدود ۴۰ میلیون شهروند در کشورهای عربی در بخشهایی کار میکنند که بیش از همه با خطر روبرو هستند و همین امر امنیت شغلی آنها را به خطر میاندازد. این در حالیست که تعداد دریافت کنندگان واکسن کرونا در کشورهای عربی به اندازه اروپا، آمریکا و آسیای میانه است، زیرا در هر دو مورد، ۴۰ درصد از شهروندان تا اواسط اکتبر واکسن دریافت کرده اند.