دبیرکل تقریب مذاهب در قلعه گنج: تمدن مبین اسلامی با همراهی شیعه و سنی ساخته میشود
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به عنوان مهمان ویژه در این همایش با تبیین مباحث علمی در حوزه تمدن نوین اسلامی گفت: مهمترین کلید واژه فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی، تمدن نوین اسلامی است که به عنوان عالیترین آرمان در جامعه اسلامی باید به آن نگاه کردونظریه تمدن نوین اسلامی به غیر از همکاری سرزمینها و امت شیعه و سنی و طوایف محقق نمی شود.
حجتالاسلام والمسلمین حمید شهریاری افزود: تمدن نوین اسلامی مفهمومی است که دو مفهوم امت واحده و اتحادیه کشورهای اسلامی را در خود دارد و برای شکلگیری آن لازم هستند.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از گسترش و ترویج دیدگاه جمهوری اسلامی و مکتب رهبر کبیر انقلاب اسلامی سخن گفت و ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران برای بسیاری از کشورهای اسلامی، آرمان است، هر چند مشکلاتی نیز وجود دارد اما آرمان کشورهای اسلامی است که چگونه آمریکا بر آنها سلطه نداشته باشد.
حجت الاسلام والمسلمین شهریاری تاکید کرد: مقابله با دشمن به دشمنشناسی، ترویج روحیه استکبارستیزی، مرزبندی با جهان استکبار، و شرکت در جنگ نرم نیاز دارد.
حجتالاسلام والمسلمین سیفائی مدیرکل فرق و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی کشور هم بیان کرد: تا رسیدن به وضعیت مطلوب مدنظر و مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص تقریب مذاهب و وحدت برادری فاصله داریم.
وی افزود: برای آنچه که رهبری فرمودند که وحدت شاهراه رسیدن به تمدن نوین اسلامی است، به افقهای بالا و هم افزایی واقعی و صادقانه نیاز داریم.
حجتالاسلام سیفائی ادامه داد: هفته وحدت زمانی است که بیاندیشیم چگونه طی سال ما هم افزایی وحدت اسلامی باشد. تلاش صادقانه و با عدم ترس از هزینه دادن نیاز داریم.
حجت الاسلام و المسلمین حسن علیدادی سلیمانی هم در مراسم پایانی یازدهمین همایش گفتمان برادری علمای اهل تسنن و تشیع کرمان که به مناسبت گرامیداشت هفته وحدت در قلعه گنج برگزار شد افزود: پرهیز از افراط یعنی دوری از نگاه انحرافی مشرکانه و پرهیز از تفریط نیز یعنی اینکه انسان از لاابالیگری دوری می کند.
وی با بیان اینکه امت اسلام امت تعادل در روش، منش و فکر است، وحدت را دیگر مشخصه امت اسلامی خواند و گفت: وحدت یعنی همراهی، همدلی و همجهت بودن حول محور واحد.
امام جمعه کرمان تاکید کرد: ما مسلمانان تشیع و اهل سنت امت پیامبر عظیم الشان اسلام(ص) هستیم و در این مسیر باید با وحدت و تعادل عمل کنیم و امت اسلام اهل فکر و اندیشه است و نژاد، زبان و رنگ پوست را به رسمیت نمی شناسد.
استاندار کرمان هم در حاشیه آئین یازدهمین گفتمان برادری در مسجد جامع شهرستان قلعه گنج در جمع خبرنگاران بر ضرورت اتحاد بین شیعه و سنی تاکید کرد و گفت: در شرایط امروزی هم در داخل کشور و هم در خارج از مرزها، ضرورت ترویج گفتمان برادری و تاکید بر مشترکات، ذیل تاکید مقام معظم رهبری امری ضروری است.
علی زینی وند با بیان اینکه جمهوری اسلامی برادران و خواهران اهل تسنن و تشیع در داخل و خارج را تحت چتر حمایتی قرار داده است، خاطر نشان کرد: خدمات جمهوری اسلامی در حوزه مواجهه با خواهران و برادران افغانستانی اگر به خوبی تبین شود، نشان خواهد داد که این اقدامات در تاریخ زندگی بشریت بینظیر بوده و باعث اتحاد بیشتر مردم در جهان اسلام به ویژه بین سنی و شیعه خواهد شد.
یازدهمین همایش گفتمان برادری تشیع و تسنن استان کرمان از صبح دیروز در جنوبی ترین نقطه استان واقع در شهرستان قلعه گنج با برگزاری کارگاه های تخصصی شروع شد.
برخی سرفصل های کارگاه های تخصصی این همایش در قالب «تبیین اندیشه های حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری در راستای وحدت و تقریب، محبت و مودت اهل بیت در گفتار و سیره علمای اهل سنت، الگوهای موفق تعامل و همکاری مشترک شیعه و سنی، افراط گرایی، شناخت ریشه های آن و ضرورت جلوگیری از جذب جوانان به آن و نیز بررسی وضعیت شبکه های رسانه ای افراطی که با هدف تفرقه بین مذاهب اسلامی فعالیت می کنند» اعلام شده است.
در پایان این مراسم بیانیه نهایی همایش قرائت و ضمن توجه بر ضرورت حفظ وحدت امت اسلامی بر برگزاری چنین نشستهای در تبیین و گسترش تقریب مذاهب تاکید شد.
درمراسم پایانی این همایش نماینده ولی فقیه در استان کرمان، استاندار، فرمانده انتظامی استان، جانشین سپاه ثارالله کرمان، اعضای شورای تامین استان و دیگر مسئولان محلی و استانی در قلعه گنج در ۴۲۰ کیلومتری جنوب مرکز استان کرمان حضور داشتند