سخنگوی قوه قضاییه از تعیین تکلیف کالاهای سلامت محور دپو شده در انبارهای گمرک کشور خبر داد.
وی گفت: جلسات و پیگیریهای خوبی را مسئولان مربوطه داشته اند و مقرر شد از این به بعد اگر چنانچه دارویی وارد کشور میشود به جای آنکه در انبارها دپو شود به محض ورود در همان فرودگاه تحویل وزارت بهداشت شود. در نتیجه اقدامات صورت گرفته در همان زمان، حدود هزار تن دارو در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفت و حدود هفتصد تن سرم هم تحویل وزارت بهداشت شد.
سخنگوی قوه قضاییه افزود: در مورد حدود چهارصد تن دارو که نیاز به بررسیهای بیشتری داشته که آیا در واقع مجوز توزیع آنها صادر میشود یا خیر، دستوری صادر شد مبنی بر اینکه که ظرف دو هفته کارشناسان مربوطه موضوع را بررسی و اعلام نظر کنند و از آن زمان به بعد ما دیگر شاهد مشکلات قبلی نیستیم.
وی گفت: در نتیجه ورود دادستان تهران و دادستانی کل کشور، حدود شش هزار کامیونی که وارد کشور شده بودند و در پارکینگها توقیف بودند، با پیگیریهای صورت گرفته اینها نیز در اختیار صاحبان کامیونها قرار گرفت. البته این کامیونها حامل دارو نبودند بلکه کامیونهایی بوده اند که وارد شده بودند، اما همچنان در پارکینگها توقیف بودند و ترخیص نمیشدند که با این پیگیری علاوه بر تعیین تکلیف داروها در این قسمت هم اقدامات خوبی صورت گرفت.
خدائیان افزود: در سایر استانها هم شاهد هستید که روسای کل و دادستانهای استانها از گمرکات و از بخشهایی که کالاها در آنجا دپو شده اند بازدید به عمل آوردند و با اقدامات خوب صورت گرفته میلیونها تن کالا از گمرکات ترخیص و در کشور توزیع شده است.
سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا قوه قضاییه به موضوع تخلفات وزارت نفت و سازمان حفاظت از محیط زیست در ارائه گزارش ناصحیح در خصوص بنزین تولیدی پتروشیمی که پس از قرائت در صحن علنی مجلس به قوه قضاییه ارجاع شده است، ورود کرده است یا خیر، افزود: در این مورد هنوز پروندهای تشکیل نشده است. اگر چنانچه گزارش مجلس به دادسرای عمومی و انقلاب ارسال شود قطعا پیگیری لازم را انجام خواهیم داد و چنانچه گزارشی از کمیسیون اصل ۹۰ ارسال شود، تکلیف دستگاه قضایی است که پیگیری کند.