سطح کشت چای ترش در شهرستان کارون از رشد ۵ برابری نسبت به سال ۹۹ برخوردار بوده و در سال زراعی جاری در ۲۵ هکتار کشت شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کارون با بیان اینکه چای ترش خاستگاه کشت در روستای گردشگری علوه این شهرستان بصورت سنتی در استان خوزستان بوده گفت: نقش آفرینی ترویج و آموزش کشت چای ترش، شهرستان کارون را به یکی از قطبهای مستعد کشت این گیاه دارویی در استان خوزستان بوده است.
جبار حمادی گفت: سطح کشت این محصول از رشد ۵ برابری نسبت به سال ۹۹ برخوردار بوده و در سال زراعی جاری در ۲۵ هکتار کشت شده است.
وی تعداد کشاورزان ترغیب شده را به ۱۵ نفر عنوان و اضافه کرد پیش از این، چای ترش در ۲ روستا کشت میشد که در حال حاضر به ۶ روستا ارتقا یافته است.
حمادی اظهار داشت: کشت چای ترش در منطقه به سمت مکانیزه شدن پیش رفته و به همین منظور و در راستای توسعه، ترویج و تشویق کمک هزینه تامین ادوات کارنده و نیز حدود ۵ کیلوگرم در هکتار بذر رایگان از محل اعتبارات گیاهان دارویی و کودهای ریز مغذی در اختیار متقاضیان کشت قرار نموده است.
بیشتر بخوانید:برداشت چای ترش برای اولین بار در حمیدیه
وی در پایان اظهار داشت: موفقیت توسعه کشت چای ترش این مدیریت مرهون سه راهبرد تقویت نقش حمایتی، تقویت برنامههای آموزشی و ساماندهی نظام کشت است.