میتوان ماهیهایی را پیدا کرد که هم قیمت مناسب دارد و هم ارزش غذایی خوب که البته با به کار بردن روشهای پخت مناسب، میتوان از لذت خوردن ماهی بهره برد.
به گزارش وب گردي خبرگزاري صدا وسيما؛ یکی از بهترین ماهیهای معروف جنوب، ماهی ساردین است. این ماهی کوچک جثه غنی از روغن است. ماهی ساردین زیاد استخوان دارد، اما استخوانهای آن به هیچ وجه آزاردهنده نیست.
حتی توصیه میشود ماهیهایی مانند ساردین را همراه با استخوان میل کنید؛ زیرا این استخوانهای ترد و نرم، سرشار از کلسیم هستند.
مصرف ماهی ساردین نقش موثری در کاهش وزن و کنترل سوخت و ساز بدن دارد. ضربان قلب را تنظیم میکند و موجب جلوگیری از مشکلات قلبی و عروقی میشود و به تنظیم سطح قند خون نیز کمک میکند.
روشهای پخت ماهی ساردین
ساردین معمولاً در اندازههای کوچک یافت میشود، از این رو برای سرخ کردن یا پختن در فر زیاد مناسب نیست، اما میتوانید با ساردین سوخاری یا ساندویچ کوکوی ماهی تهیه کنید. همچنین میتوان به جوشاندن، کباب کردن روی زغال و بخارپز کردن به عنوان روشهای پخت آن اشاره کرد. برای این که استخوانهای ماهی اذیتتان نکند، میتوانید بعد از بخارپز کردن، استخوانها را جدا یا ماهی را در چرخ گوشت کاملا خرد کنید و بعد از سرخ یا سوخاری کردن، کاملا بجوید.