مسئول سازمان گردشگری جهاد دانشگاهی کشور گفت: از سال ۸۴ تاکنون ۲ هزار و ۶۴۸ مقاله و ۱۸ کتاب از طریق برگزاری جشنواره ملی خلیج فارس توسط این مرکز تولید و منتشر شده است.
وی اضافه کرد: تاکنون در این ارتباط ۲۷ نشست تخصصی برگزار و مقالهها و سخنرانیهای جشنواره در قالب کتاب چاپ و در اختیار مسئولان مرتبط با موضوع خلیج فارس قرار گرفته است.
یعقوب زاده عنوان کرد: باید سعی کرد نام خلیج فارس در سطح بین المللی زنده نگه داشته شود و به صورت کامل رواج پیدا کند که در این ارتباط در پانزدهمین دوره جشنواره ملی خلیج فارس، گردشگری دریایی، تحولات سیاسی منطقه و تحولات فرهنگی از جمله مباحثی است که مورد توجه و تمرکز جدی قرار گرفته است.
وی گفت: مخاطرات زیست محیطی خلیج فارس از دیگر مواردی است که در قالب رویدادهای مختلف به آن پرداخته و در حوزه بازاریابی و تبلیغات به ویژه در عرصه بین المللی برای نام خلیج فارس و شناساندن ظرفیتهای این دریا و نواحی ساحلی آن تلاش خواهد شد.
رئیس جهاد دانشگاهی بوشهر هم گفت:: امسال مقرر شده است بزرگداشت خلیج فارس در استان بوشهر از ۶ ماه پیش از روز ملی خلیج فارس آغاز شود که از این زمان تا روز ملی خلیج فارس ۱۵ برنامه متنوع اجرا میشود.
علی احمدی زاده افزود: سلسله کارگاههایی در حوزه خلیج فارس با رویکردهای ملی و بین المللی و برخی کارهای علمی و پژوهشی برگزار و نمایشگاه کتاب و اسناد خلیج فارس از دیگر رویدادهای پیش بینی شده برای بزرگداشت روز ملی خلیج فارس است.
وی گفت:۱۰ اردیبهشت ماه سال آینده اختتامیه این جشنواره بر خلاف سالهای گذشته که در استانهای تهران و هرمزگان برگزار میشد به میزبانی بوشهر برگزار خواهد شد.
در این آیین از خانواده شهیدان نادر مهدوی و مسعود خلعتی به عنوان شهیدان نبرد مستقیم با آمریکا در خلیج فارس تجلیل شد.