۴۲هزار تُن آلو از سطح باغات آلو شهرستان نیشابور و زبرخان برداشت میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: سطح زیر کشت آلو در
محمدعلی فرهمندراد افزود: میزان تولید آلو در شهرستان نیشابور و زبرخان ۴۲هزار تُن تر است که ۹۰درصد آن به دو صورت سنتی و صنعتی فرآوری و ۱۰درصد تازه خوری و ۱۱هزار تُن آلو هم خشک میشود.
وی گفت: آلوی نیشابور و زبرخان به علت کیفیت بالا، رنگ و طعم جایگاه واقعی خود را در سطح ملی و صادرات پیدا کرده و مورد تقاضای کشورهای بسیاری قرار گرفته است.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور افزود: شهرستان نیشابور و زبرخان با وجود جایگاه مناسب کشت آلو از نظرسطح زیرکشت، تولید، اشتغالزایی و نیز ارزآوری برای کشور با افت و خیزهای مقطعی و شوکهای ناگهانی در اقتصاد این محصول روبرو شده که پیشنهاد ایجاد و احداث شهرک فرآوری آلو در مرکز تولید آلوی شهرستان ضروری است.
فرهمندراد افزود: حدود ۷هزار تُن آلوی خشک این شهرستان از طریق واسطهها و دلالان به کشورهای هندوستان، بنگلادش، پاکستان صادر میشود.
وی گفت:۲۷درصد باغات در نیشابور و زبرخان، مختص میوههای هسته دار است که ۶۵درصد از این سطح به آلو اختصاص دارد و برای حدود ۴هزار نفر بصورت دایمی اشتغال ایجاد کرده است.