شیوع عارضه سرطان درختی در میان درختان جنگلهای زاگرس صحت ندارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان آنچه در فضای مجازی با عنوان شیوع عارضه سرطان درختی در میان درختان جنگلهای زاگرس، مطرح شده است را تکذیب کرد.
به گفته محمد تقی سجادی، عارضه شیوعیافته در میان درختان عرصههای جنگلی زاگرس که عمدتا بلوط هستند، گال زنبوری نام دارد که ناشی از نیش زنبور است.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون این عارضه با پایش مستمر محیط بانان و جنگل بانان در حال کنترل است، ادامه داد: عارضه گال زنبوری نه تنها مسری و شیوع پذیر نیست، بلکه حتی بیماری هم تلقی نمیشود بلکه آن را میتوان عارضه ناشی از همزیستی زنبور با تنه درخت برشمرد.
سجادی این عارضه غده مانند، را حاد ندانست و تاکید کرد: هر چند گال زنبوری عارضهای جدی برای خشک شدن و از بین رفتن درخت، تلقی نمیشود، اما نیاز به مقابله دارد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خوزستان در ادامه با بیان اینکه اگر چه پایش و تحت نظر قرار دادن تمامی جنگلهای استان امکانپذیر نیست، اما به طور مستمر، گروههایی برای شناسایی و مبارزه با آفات و بیماریهای درختهای زاگرس به مناطق مختلف در سطح استان اعزام میشوند اظهار داشت: ۵٠ میلیارد تومان اعتبار برای مبارزه با آفات جنگلهای بلوط در استان خوزستان اختصاص یافته است.
بیشتر بخوانید : اختصاص اعتبار برای مقابله با آفتهای جنگلی در خوزستان +فیلم
محمد تقی سجادی خاطرنشان کرد: ١٢ شهرستان در استان خوزستان، دارای پوشش جنگلی بلوط هستند و درمجموع حدود ٩٩٠ هزار هکتار جنگل بلوط در استان وجود دارد.