"دنیا" فرشته کوچولویی است که زوجی پس از ۳۱ سال با آمدن او طعم شیرین پدر و مادر شدن را چشیدند.
پزشک معالج این زوج نابارور در حاشیه تولد این نوزاد گفت: درمان نازایی این زوج که مرد ۶۰ سال و زن ۵۰ سال دارد در دومین مرتبه استفاده از روش درمانی لقاح آزمایشگاهی (IVF) با موفقیت همراه شد.
دکتر الهام فیروزی با اشاره به تولد فرزند دختر این زوج در روزهای اخیر افزود: با توجه به اینکه با بالا رفتن سن زوجه میزان موفقیت درمان کم میشود به همین خاطر روش درمانی به کار گرفته شده در بار دوم موفقیتآمیز بود.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیشتر نازاییها با استفاده از روشهای نوین قابل درمان است، یادآور شد: هماکنون در مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی اردبیل از به روزترین تجهیزات و جدیدترین روشهای درمانی و کمک باروری از جمله میکرواینجکشن (ICSI)، لقاح آزمایشگاهی (IVF)، انتقال جنین فریز شده، نگهداری جنین، اسپرم و تخمک، لقاح داخل رحمی (IUI) و همچنین انجام روش بلاستوسیت، لنفوسیتتراپی و PRP برای درمان شکست مکرر لانهگزینی برای درمان نازایی استفاده میشود.
متخصص زنان و زایمان مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان اردبیل با اشاره به نقش سن و کنترل استرس در موفقیت درمان ناباروری خاطر نشان کرد: زوجهایی که علاقهمند به فرزندآوری هستند با گذشت یک سال از ازدواج خود و در صورتی که از روشهای ضدبارداری استفاده نکردهاند و صاحب فرزند نشدهاند بهتر است برای بررسی بیشتر و رفع مشکل نازایی خود به مراکز معتبر درمانی مراجعه کنند.
فیروزی از آمادگی مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان اردبیل برای کمک به رفع مشکل نازایی زوجین با بهرهگیری از آخرین روشهای درمانی و با استفاده از تجهیزات مدرن خبر داد.
پدر «دنیا» نیز با قدردانی از کادر مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی اردبیل، صاحب فرزند شدن خود را مدیون عنایت خداوند و تلاش شبانهروزی کادر این مرکز دانست و از زوجهای نابارور خواست از لطف الهی ناامید نشوند و برای رفع مشکل خود از روشهای درمانی توصیه شده استفاده و تا حصول نتیجه مراحل درمانی خود را با صبر و دقت پیگیری کنند.
بیشتر بخوانید:
استفاده از بلاستوسیست در درمان نازایی
متخصص زنان و زایمان مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاد دانشگاهی اردبیل از آغاز انتقال بلاستوسیت جهت افزایش احتمال لانهگزینی در مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی اردبیل خبرداد.