سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت:سامانه هوشمند سلامت کشور برای رصد و نظارت هوشمندانه محدودیت ها می باشد که بعد از اجرای پایلوت در سه استان در تمام کشور اجرا خواهد شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای کمال حیدری در ارتباط تصویری با بخش خبری 21 شنبه شب شبکه یک سیما درباره سامانه سلامت افزود: در حال حاضر دغدغه ای که وجود دارد این است که تا پایان آذر پوشش حداکثری را داشته باشیم و بعد از این با سامانه های کمکی و هوشمند بتوانیم بیماری را کنترل کنیم.
وی ادامه داد: سامانه ای در حال حاضر آماده شده که در سه استان در حال آزمایش است و بعد از بررسی در همه استان ها اجرا می شود؛ البته با این سامانه، نظارت را به صورت مستمر ارزشیابی می کنیم و رصد هوشمندانه محدودیت ها را کنترل خواهیم کرد.
آقای حیدری گفت: نظارت بر هوشمندانه شدن فعالیت ها؛ نکته بسیار مهمی است چون همان گونه که در کشورهای پیشرفته واکسن را با پوشش بسیار بالایی انجام دادند ولی با عدم رعایت پروتکل ها منجر به اپیدمی های بعدی شد.
وی تصریح کرد: سامانه سلامت بعد از فعالیت آزمایشی در سه استان طی یک تا دو هفته آینده بررسی می شود و دستورالعمل های لازم توسط وزارت بهداشت آماده و به ستاد ملی مقابله با کرونا ارسال می شود تا به تمام استان ها ابلاغ شود.
وی درباره چگونگی رصد این سامانه هم افزود: رصد این سامانه به این شکل است که آیا دستگاه ها مجموعه خودشان را رصد می کنند یا خیر؟ همچنین خرید بلیط، تاکسی اینترنتی، خرید بلیط سینما و مکان های تجمعی هم رصد می شود که اگر فرد بیمار است ورود پیدا نکند و همچنین فرد مراجعه کننده و خدمات دهنده همدیگر را رصد کنند.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا خاطرنشان کرد: این سامانه یک ابزار کمکی برای مردم و دستگاه های دولتی است تا بتوانند زیرمجموعه خودشان را نظارت کنند و در ابعاد مختلف این سامانه تلاش می کند تا فرصت را برای مدیریت هوشمند و سلامت انجام دهد.
معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: سامانه سلامت از این هفته به صورت آزمایشی آغاز به کار کرده است و تا پایان این ماه نقاط قوت و ضعف این سامانه را بررسی می کنیم تا بتوانیم از این سامانه استفاده بهینه تر کنیم.