اتحادیه اروپا با انتشار بیانیهای اعلام کرد:نقضهایی که نیروهای اشغالگر اسرائیل در حق کودکان فلسطینی مرتکب میشوند، ترسناک است.
بر اساس آمارها رژیم صهیونیستی از زمان اشغال سرزمین فلسطین در سال ۱۹۴۸ میلادی تاکنون بر خلاف همه قوانین و مقررات بین
نظامیان رژیم صهیونیستی در ۲۰ سال گذشته ۳ هزار کودک و نوجوان فلسطینی را به شهادت رسانده اند
المللی و کنواسیون های موجود مرتکب جنایت های جنگی در حق کودکان و نوجوانان فلسطینی با اقداماتی شهادت و یا مجروح کردن، شکستن دست و پای کودکان و نوجوانان با سنگ و بازداشت و محکومیت به زندان آنان به صورت موقت و یا حبس ابد کرده است.
بر اساس اعلام حکومت خودگردان فلسطین به مناسبت روز کودک فلسطینی (۵ آوریل) نظامیان رژیم صهیونیستی در ۲۰ سال گذشته ۳ هزار کودک و نوجوان فلسطینی را به شهادت رسانده اند که ۱۱۴ نفر از آنان فقط در سال ۲۰۱۹ و به دنبال اعلام پایتخت قدس برای رژیم صهیونیستی از سوی دونالد ترامپ رییس جمهوری سابق امریکا و در جریان اعتراض ها به این موضوع در نوار غزه و کرانه باختری بوده و ۴ هزار و ۵۰۰ نفر از آنان را نیز به خاطر تیراندازی برای همیشه معلول شده و تا پایان عمر باید با مشکل معلولیت دست و پنجه نرم کنند.
بر اساس اعلام این مقام سازمان ملل که در روزنامه «تایمز» نیز منتشر شد، نظامیان اشغالگر صهیونیست در سال ۲۰۱۸ میلادی۵۶ کودک فلسطینی را به شهادت رساندند که این رقم از سال ۲۰۱۴ بی سابقه بوده است.
از سال ۱۹۶۷ تا ۲۰۲۰ نیز این نظامیان بر اساس دستورات فرماندهان و مقام های صهیونیست بیش از ۵۰ هزار کودک و نوجوان فلسطینی زیر ۱۸ سال را بازداشت کرده که از این تعداد ۲۵۰ نفر هم اکنون در بازداشتگاه های این رژیم با وجود کرونا همچنان اسیر هستند و محکومیت برخی از آنان نیز به خاطر پرتاب کردن سنگ به سوی نظامیان اشغالگر و یا حضور در برنامه های اعتراضی حبس ابد است.
بر اساس اعلام دست اندرکاران امور اسرای فلسطینی نیز با توجه به شیوع کرونا در سراسر جهان و فلسطین اشغالی و تراکم بازداشتگاه های اسرای فلسطینی تحت کنترل رژیم صهیونیستی آنان نیازمند رسیدگی فوری از سوی مجامع بین المللی به منظور دسترسی به امکانات بهداشتی هستند و گزارش هایی نیز از شیوع کرونا در بین اسرای فلسطینی منتشر شده است.
در ماده ۲ این کنوانسیون تصریح شده است، کشورهای طرف کنوانسیون تمام اقدامات لازم را جهت تضمین حمایت از کودک در مقابل تمام اشکال تبعیض، مجازات بر اساس موقعیت، فعالیت ها، ابراز عقیده و یا عقاید والدین، قیم قانونی و یا اعضای خانواده کودک به عمل خواهند آورد.