به مناسب روز جهانی غذا، از ۲۰ واحد برتر غذایی و بهداشتی استان تجلیل شد.
به گزارش خبر گزاری صداو سیما مرکزلرستان؛ در مراسمی به مناسب روز جهانی غذا، از ۲۰ واحد تولیدی برتر استان تجلیل شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: ۲۰۰ واحد تولیدی مواد غذایی و ۲۰ واحد تولیدی آرایشی و بهداشتی در لرستان وجود دارد.
طی ۶ ماهه اول امسال یک هزار و ۶۰۰ بازرسی و نظارت توسط حوزه نظارت معاونت سازمان غذا و دارو لرستان برای انتخاب واحدهای نمونه انجام شده است.