شورای فرماندهان پلیس انگلیس در پی افزایش پروندههای جرایم پلیس این کشور و درخواستهای گسترده مردمی و نهادهای حقوق بشری اعلام کرد درباره اتهامات فراوان درباره سوء استفاده جنسی اعضای پلیس انگلیس، بررسی جامعی آغاز میشود.
به گزارش مجتبی قاسم زاده خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، پس از این که یک افسر پلیس انگلیس، در اسفند ماه گذشته، دختری به نام سارا اورارد را در خیابانهای لندن ربود و پس از تجاوز و قتل، جنازه وی را سوزاند و پنهان کرد، اخبار متعددی درباره سوء استفاده نیروی پلیس از قدرت مطرح شد و اکنون گفته میشود اعتماد عمومی به پلیس در انگلیس، به شدت کم شده است.
باصداها:
۱ – شهروند انگلیسی
۲ – مصاحبه قربانی تعرض پلیس انگلیس در شبکه چهار تلویزیون انگلیس
۳ – سونیتینگ: افسر پیشین پلیس و استاد دانشگاه بورن موث
-------------
یک شهروند انگلیسی با ابراز نگرانی از افزایش جرایم پلیس گفت: به نظرم اکثر مردم، از جمله نیروی پلیس، آدمهای خوبی اند، اما شماری از آنان هم فاسدند که از قدرتشان سوء استفاده میکنند. آنان را باید اخراج کرد، زیرا به درد نمیخورند.
پارم ساندهو (Parm Sandhu)، از فرماندهان پیشین نیروی پلیس انگلیس به تازگی در مصاحبه با رسانههای انگلیس گفت: با توجه به قتل سارا اورارد به دست یک افسر پلیس، لازم است پرونده تک تک نیروی انسانی در پلیس این کشور، دوباره بررسی شود.
وی افزود اعتماد عمومی به پلیس انگلیس، به ویژه در میان دختران و زنان کم شده است و نیروی پلیس موظف است این اعتماد را بازگرداند.
موج گسترده اعتراضهای مردمی به جرایم پلیس و تقاضا برای رسیدگی به ان به ویژه درباره قتل و تجاوز از جانب نیروهای پلیس برخی رسانههای این کشور نیز به این موضوع پرداختند از جمله شبکه چهارم تلویزیون انگلیس که در ان یک قربانی ازار جنسی پلیس که برای شکایت به پلیس مراجعه کرده بود در مصاحبه با این شبکه گفت: افسر پلیسی که برای رسیدگی به شکایات من آمده بود، شماره تلفنش را به من داد و گفت در اینستاگرام با وی در تماس باشم. من در آن زمان دچار افسردگی و اختلال دو قطبی بودم و آن افسر پایش به منزل من باز شد و بارها به من تعرض جنسی کرد.
پژوهشگران دانشگاه بورن مورث نیز در یک پروژه در صددند تا با بررسی پرونده سوء استفادههای جنسی افسران پلیس انگلیس، شخصیت آنان را شناسایی وبه جامعه معرفی کنند. به گفته این پژوهشگران، افسران خاطی در انگلیس، علاوه بر مردم آسیب پذیر، به همکاران و خود و نیز کودکان کمتر از ۱۶ سال نیز تجاوز و از آنان سوء استفاده جنسی میکنند. این پژوهشگران دریافته اند ۲۰ درصد از قربانیان آزار نیروهای پلیس انگلیس، قبلا دچار مشکلات روانی بوده اند، ۲۵ درصد قبلا آزار جنسی شده اند و ۴۰ درصد نیز قربانی خشونت خانوادگی بوده اند.
خانم سوئیتینگ، افسر پیشین پلیس انگلیس و استاد فعلی دانشگاه بورن موث درباره اینکه چرا اینگونه افراد بیشتر قربانی هوسرانی های پلیس میشوند گفت: افسران و نیروهای پلیس، برای سوء اسفتاده جنسی خودشان، افرادی را انتخاب میکنند که دیگران حرفشان را معتبر ندانند و نپذیرند طبیعی است که این قربانیان حاشیه امن بیشتری برای پلیس ایجاد میکنند و میتوانند قربانیان راحت تری باشند.
به نوشته روزنامه دیلی میرور، حدود دو هزار نفر از نیروهای پلیس انگلیس در ۴ سال گذشته، به آزار جنسی مردم متهم شده اند که شامل مواردی همچون آزار جنسی کودکان و تجاوز جنسی میشود. به نوشته دیلی میرور، این اتهامات، همه نیروهای پلیس انگلیس، از درجه داران جز، افسران تا فرماندهان واحدها را در ۳۹ یگان پلیس در سراسر این کشور در بر میگیرد. "
در این آمار که براساس قانون آزاد سازی اطلاعات به دست آمده، مواردی همچون ۳۷۰ آزار جنسی، حدود ۱۰۰ تجاوز جنسی و ۱۸ مورد ازار جنسی کودکان درج شده است.