با آغاز برداشت سویا در میاندورود ، پیش بینی میشود ۱۲۰۰ تن محصول در این شهرستان تولید شود.
سید اسماعیل علوی با تأکید بر اینکه میزان پروتئین سویا دو برابر سایر دانههای روغنی است افزود : درصد روغن این محصول از سایر دانههای روغنی رایج کمتر است، ولی بیش از سایر دانهها به پروتئین حیوانی شباهت دارد، همچنین از علوفه و به ویژه کنجاله آن به دلیل پروتئین بالا در جیره غذایی دام و طیور استفاده میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود کشت دانه روغنی سویا در استان را بهاره و تابستانه عنوان کرد و گفت: در حال حاضر برداشت کشت بهاره در اراضی خشکهزاری آغاز شده و پیشبینی میشود یک هزار و ۱۸۰ تن محصول از این اراضی برداشت شود.
علوی با بیان اینکه تحقیقات مختلف نشان میدهد که دانه سویا با کاهش خطر سرطان سینه و پروستات در ارتباط است، تصریح کرد: مواد غذایی حاصل از سویا شامل شیر سویا ، توفو ، سس سویا و روغن سویا بوده و حاوی مقادیر زیادی اسید فیتیک، آلفا لینولئیک اسید و ایزوفلاون است.