توزیع ۱۲۰ تُن مرغ منجمد با هدف جلوگیری از کمبود گوشت مرغ در بازار در چهارمحال و بختیاری آغاز شد.
سام مردانی افزود: هماکنون روزانه ۸۰ تن مرغ گرم در استان کشتار و عرصه میشود.
وی، میزان تولید گوشت سفید در استان را سالانه حدود دو میلیون و ۹۰۰ هزار کیلوگرم اعلام کرد و گفت: ۸۰۰ تُن این میزان مازاد نیاز استان است و بخشی از آن به استانهای همجوار ارسال میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری، میانگین مصرف مرغ در استان را برای هر نفر ماهانه دو کیلوگرم دانست و افزود: نیمه نخست امسال هشت میلیون و ۴۶۱ هزار و ۳۷۶ قطعه جوجهریزی در مرغداریهای استان چهارمحال و بختیاری انجام شد که نسبت به مدت مشابه ۱۸ درصد افزایش داشته است.