در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان هجده راهبرد برای ارتقا فرهنگی در استان سمنان مصوب شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان سمنان، نماینده ولی فقیه در استان در این جلسه با بیان اینکه مصوبات این شورا باید اجرایی و نتیجه آن در جامعه دیده شود گفت: ایجاد پیوست فرهنگی در همه بخشهای جامعه موجب رفع مشکلات میشود.
حجتالاسلام و المسلمین مرتضی مطیعی با بیان اینکه برای ارتقا فرهنگ عمومی باید راهبردهای قابل اجرا مصوب شود گفت: برگزاری نشستهای منظم شورای فرهنگ عمومی استان با هدف افزایش بهره وری و عملیاتی شدن راهبردهای کارشناسی شده و اصولی ضروری است.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: نقش رسانهها در ارتقا سطح فرهنگی جامعه را یاد آور و خواستار تعیین متولی و مسئول ساماندهی رسانهها شد.
حجت الاسلام والمسلمین مطیعی رها کردن فرهنگ را موجب افزایش معضلات اجتماعی دانست و افزود: باید با مبنا قرار دادن فرهنگ غنی اسلام و قرآن با تهاجم فرهنگی دشمنان مقابله و فرهنگ عمومی مردم را ارتقا دهیم.
نماینده ولی فقیه در استان خواستار تعامل و هم افزایی همه دستگاههای متولی برای ارتقا فرهنگ درجامعه شد.
استاندار سمنان هم در این جلسه با بیان اینکه استان سمنان ظرفیتهای بالایی به لحاظ فرهنگ دینی و معنوی دارد گفت: باید با وفاق و همدلی از این ظرفیتها در ارتقا فرهنگ عمومی جامعه مانند تحکیم بنیاد خانواده استفاده شود.
سید محمد رضا هاشمی گفت: رفع مشکلات اقتصادی، معیشتی و مسکن نیز از دیگر ضروریات برای ارتقا فرهنگ در جامعه است که باید در اولویت قرار گیرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان و دبیر شوار فرهنگ عمومی استان هم گفت: راهکار اجرای راهبردهای شورای فرهنگ عمومی استان آموزش همگانی از طریق متولیان فرهنگ و به ویژه رسانه هاست.
فرشید فلاح ابراز داشت: دستگاههای متولی با تولید محتوای مناسب در فضای مجازی، برای نسل جوان، به پیشبرد آموزش همگانی کمک کنند.
فلاح از تصویب ۱۸ راهبرد در راستای ارتقا فرهنگ عمومی استان خبر داد و افزود: این راهبردها با موضوعات مختلف از جمله نهادینهسازی فرهنگ تمسک به قرآن و عترت، نهادینهسازی آداب و سبک زندگی ایرانی اسلامی، آموزش و تربیت شهروندی، ورزش همگانی و گردشگری، اخلاق و فرهنگ کار، استفاده از تولید داخلی و جهش تولید، اصلاح الگوی مصرف و پرهیز از تجمل گرایی، ارتقای فرهنگ کتابخوانی، قانونگرایی و گسترش نظم و انضباط، خودباوری ملی و وفاق اجتماعی، تحکیم تعالی و ایمنسازی بنیاد خانواده و رعایت حرمت و حقوق زن، نهادینه سازی هنر تعالی بخش و شوق آفرین، حفظ محیط زیست و منابع طبیعی، سرمایه اجتماعی، ارتقای اخلاق و مناسبات انسانی، مصرف رسانه و فضای مجازی، کاهش آسیبهای اجتماعی و ارتباط موثر با نسل کودک، نوجوان و جوان است که با توجه به موضوع هر یک از دستگاهها، متولی اجرای آن می شوند.