معاون علمی و فناوری رییس جمهور گفت: محصولات دانش بنیان حوزه توانبخشی بیشتر نیاز به بازار دارند و با توجه به نداشتن پوشش بیمهای محصولاتشان در این موضوع باید حمایت شوند.
وی ادامه داد: بخشهای فناوری این حوزه با قراردادهایی که با شرکتها منعقد میشود، قابل توسعه است؛ ولی هر فناوری برای توسعه نیاز به بازار دارد و این نگاه جدید در بنیاد شهید ایجاد شده است.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: استفاده از فناوریهای جدید، رویکرد اقتصادی به حوزه دانش بنیانها و اقتصاد دانش بنیان از رویکردهای جدی ما در معاونت علمی است و جا دارد از مدیریت جدید بنیاد شهید در این زمینه تشکر و قدردانی کنم.
وی افزود:علاوه بر حوزه توانبخشی نوآوریهای زیادی در حوزه اجتماعی از سوی شرکتهای دانش بنیان عرضه شده است و ما در خدمت مسؤولان هستیم تا این نوآوریها را عرضه کنیم.