۷۶۷ مدرسه روستایی و عشایری چهارمحال و بختیاری به شبکه ملی اطلاعات متصل شد.
مرتضی بلالی افزود: برای روستاهایی که فاقد راه و برق هستند، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حدود ۳۴ دستگاه تلفن ماهوارهای پیشبینی و در روستاهای چهارمحال و بختیاری نصب و راهاندازی کرده است و مشغول کار هستند.
وی گفت: در خصوص صدور مجوز فعالیت خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعاتی در روستاها، ۴۴ پروانه رسمی از سازمان تنظیم مقررات کشور برای دفاتر ICT روستایی صادر شد که در روستاها به ارائه خدمت خواهند پرداخت.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: بهمنظور ارائه خدمات پولی و بانکی ۳۴ دستگاه ATM با اعتباری بالغبر ۳۶ میلیارد ریال از اعتبارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در روستاهای این استان نصب و راهاندازی شد که این دستگاهها به مدت پنج سال پشتیبانی خواهند شد.
بلالی افزود: بهواسطه ایجاد زیرساخت و توسعه ارتباطات روستایی ثابت و همراه، در ۱۰۰ روستای چهارمحال و بختیاری ارتقاء ۲۸ سایت BTS به نسل سه و چهار اینترنت همراه انجام شد.
وی گفت: همچنین ۳۶ سایت BTS برای ۱۴۴ روستا ایجاد شده است تا توسعه ارتباطات روستایی تسهیل شود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات چهارمحال و بختیاری افزود: بهمنظور حمایت از کسب و کارهای نوپا و نوین در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در روستاها، ۹۶ طرح در سامانه کارا ثبت شده که ۱۱۶ میلیارد ریال تسهیلات به این طرحها اختصاص داده شده است.
بلالی افزود: روستاهای دارای تلفن خانگی در چهارمحال و بختیاری ۶۷۲ روستا است و ۷۷۷ روستا نیز دارای ارتباط هستند.
وی گفت: تعداد کل واحدهای پستی روستایی در چهارمحال و بختیاری حدود ۳۲ واحد است و ۱۱۰ باجه بانکی روستایی هم در روستاهای این استان فعالیت رسمی دارند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: تعداد روستاهای این استان که دارای اینترنت پرسرعت پهن باند ثابت هستند ۳۲۰ روستا است و ۴۰۲ روستا در این استان هم از قابلیت اینترنت پرسرعت پهن باند سیار بهرهمند هستند.
بلالی تصریح کرد: تاکنون ۱۱۶ میلیارد تومان از اعتبارات وزارتخانه در حوزه روستایی و عشایری در این استان هزینه شده است.