اجرای طرح ارتقای سواد حرکتی دانشآموزان دوره ابتدایی در شهرستان لنده آغاز شد.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در این آئین گفت: بنابه فرمایش مقام معظم رهبری همه ی ما متولیان و دست اندرکاران ورزش و سلامت واجب است که در همه زمینه ها ورزش دانش آموزان را جدی بگیریم.
فریبا حسینی افزود: بر اساس طرح ارتقای سواد حرکتی دانشآموزان، مسئولان مدارس موظف هستند به بهترین شیوه های ممکن ارتقا و بهبود سواد حرکتی را در آموزشگاه ها اجرایی و نهادینه کنند.
خانم حسینی درس تربیت بدنی را نوعی از فرآیند تعلیم و تربیت دانست که توجه آن به رشد و تکامل دانش آموزان کمک می کند اضافه کرد: این درس به عنوان یک ابزار مهم در آموزش و پرورش به آن توجه شده است و در صورت استفاده صحیح از این ابزار ثمرات مطلوبی در پی خواهد داشت.
وی توجه و اهمیت و نقش ورزش برای تامین سلامتی دانش آموزان را بسیار ضروری دانست و گفت: خانواده ها و والدین نقشی موثری در این زمینه دارند و اگر تعامل دو سویه بین اولیا و معلمان برای ارتقای سطح سلامت دانش آموزان تدوام داشته باشد گام های موثری در این زمینه برداشته می شود.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد به سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش هم اشاره کرد و افزود: در این سند که از منویات مقام معظم رهبری نیز هست توجه ویژه و خاصی به ساعت زیستی و بدنی یا همان درس تربیت بدنی و سلامت شده است و ما نیز باید آن را سرلوحه ی کارمان قرار دهیم .
خانم حسینی داشتن سواد حرکتی را برای دانش آموزان ضروری دانست و گفت: دانش آموزان با تسلط بر سواد حرکتی و مهارتهای ورزشی می توانند در هر شرایط بهترین واکنش بدنی متناسب با موقعیت را از خود نشان داده و با کنترل فعالیت مورد نظر را برای جلوگیری از آسیب های احتمالی انجام دهند.