جهاددانشگاهی در قالب طرح ملی توسعه مشاغل خانگی برای آموزش مشاغل مزیت دار خانگی در خراسان جنوبی اعلام آمادگی کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی، معاون آموزشی جهاددانشگاهی مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در
ابراهیمی گفت: در قالب طرح ملی توسعه مشاغل خانگی این آمادگی را داریم تا افرادی را که در مشاغل مزیت دار خانگی علاقهمند به فعالیت هستند از جمله حوله بافی ، خیاطی ، جاجیم بافی ، پته دوزی و... به صورت کاملا رایگان یا با دریافت هزینه حداقل برای دورههای تخصصی پیشرفته مهارت لازم را آموزش داده تا در شبکههای شکل گرفته مشغول به کار شوند و به بازار فروش اتصال پیدا کنند.
معاون آموزشی جهاددانشگاهی مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در خراسان جنوبی گفت: در مرحله نخست اجرای طرح ملی مشاغل خانگی خراسان جنوبی به عنوان یکی از ۹ استان پایلوت کشور انتخاب و از سال ۹۶ اجرای این طرح در استان آغاز شد که با توجه به موفقیت طرح در استانهای دیگر نیز اجرایی شد.
وی با تاکید بر بهره گیری از ظرفیت پیشرانان به عنوان سرشبکه دیگر اعضا در این طرح، افزود: این افراد اشراف به بازار و توانمندی بازاریابی داشته و میتوانند ارتباطات اقتصادی خود را افزایش دهند و با افراد زیر مجموعه خود کسب و کاری را راه اندازی کنند.
ابراهیمی افزود: طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی یک طرح چند جانبه بود چراکه کارفرمایی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و توسط جهاددانشگاهی به عنوان نهاد توسعهای و مداخله گر در حوزه اشتغال در حال انجام است و از سویی دیگر دستگاههای تخصصی نیز همکاری لازم را دارند.
وی گفت: این امر باعث ایجاد شبکه ارتباطی شد و هدف این است که به پایایی منابع کمک کنیم.
معاون آموزشی جهاددانشگاهی و مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در خراسان جنوبی با تأکید بر حمایت از شبکههای ایجاد شده در قالب طرح توسعه مشاغل خانگی برای پیشرفت و رشد، افزود: سهمیه تعلق گرفته به خراسان جنوبی هزار نفر بود که با شناسایی مزیتها توانستیم حتی بیش از سهمیه به این امر جامه عمل بپوشانیم.
ابراهیمی با اشاره به تخصص گرایی برای انجام مطالعات این طرح و با تأکید بر دستاوردهای این طرح، گفت: اتصال پیشرانان استانها با یکدیگر برای بازاریابی و تسهیل فروش و همچنین ایجاد خلاقیت از مزایای این طرح است.
وی با بیان اینکه برندسازی در این طرح براساس الگوهای درست و مطمئن انجام شده است، گفت: فعالیتهای شبکهای به توسعه بازار کمک شایانی میکند، چراکه تولیدکنندگان متفاوتی که به عنوان پیشران در شبکه مشغول به فعالیت هستند، به نوعی فعالیت یکدیگر را پشتیبانی میکنند که ممکن است یک نفر پیشران، خریدار محصول یا خروجی پیشران دیگری باشد.
مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان گفت: در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با بیش از ۱۰ شبکه شکل گرفته و بیش از ۱۳۰۰ نفر اشتغال آفرینی توانستیم بسیاری از مشاغل را توسعه و احیا کنیم و حتی حمایتهای ساختاری و تجهیزاتی، آموزشی رایگان انجام داده ایم.