الصاق برچسب سلامت بر روی محصولات غذایی
معاون توسعه سازمان غذا و دارو گفت: بر روی محصولات غذایی برچسب سلامت زده میشود تا مردم از میزان سلامت آن محصول بهرهمند شوند.
خانم فرشته میرزازاده در حاشیه همایش معاونان سازمان غذا و دارو در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود: سازمان غذا و دارو یکی از سازمانهای مهم کشور است که جزو وظایف حاکمیتی آن کنترل حوزههای دارویی و تجهیزات پزشکی و کل کالای سلامت محور کشور است.
وی گفت: تأیید ایمنی غذا بر عهده سازمان غذا و داروست و هم اکنون که دنیا با بحران شیوع کرونا مواجه شده است یکی از مهمترین ارگانهای وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سازمان غذا و دارو است که تأمین کلیه ملزومات مصرفی و دارویی کرونا بر عهده این سازمان قرار دارد.
خانم میرزازاده تأکید کرد: با وجود تحمیل تحریمهای ظالمانه در تهیه دارو، واکسن و مابقی تجهیزات و ملزومات سلامت، خوشبختانه با همت سازمان غذا و دارو و سیاست گذاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توانستیم در خیلی از زمینهها به خودکفایی برسیم.
همچنین وی درباره الصاق برچست سلامت بر روی محصولات غذایی گفت: فردا روز جهانی ایمنی غذا نام گذاری شده و سازمان غذا و دارو موظف به نظارت بر غذایی است که به دست مردم میرسد و به همین دلیل اساتید دانشگاههای وزارت بهداشت الگو و شاخصهایی را برای غذاهای مصرفی تعیین کرده اند تا غذا با بهترین کیفیت و سلامت به دست مردم برسد.
معاون توسعه سازمان غذا و دارو تأکید کرد: نمونه برداری از غذاها در آزمایشگاهها انجام میشود و سعی میکنیم یک سبد غذایی مطلوب را برای افراد در هر سنی فراهم کنیم.
وی به الصاق برچسب سلامت بر روی محصولات غذایی اشاره کرد و افزود: در برنامههای بالادستی وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو به ما ابلاغ کرده است که بر برخی مواد غذایی کنترل شدیدتری شکل بگیرد.
خانم میرزازاده گفت: مصرف نمک باید به ۹ گرم برسد و میزان چربی غیر اشباع یا اشباع شده باید در حد مشخصی باشد، بنابر این استادان دانشگاه با همکاری سازمان غذا و دارو نشانه گرهای خاصی را بر روی تک تک مواد غذایی نصب میکنند که مردم از میزان سلامت مواد غذایی بهرهمند شوند.
وی تأکید کرد: هم اکنون شاهد هستیم که بر روی بسیاری از محصولات تولیدی برچست سیب سلامت وجود دارد و ما سعی کردیم با این نشانه گذاری جدید بتوانیم نشانگرهای شفاف و بهتری را بر روی کیفیت مواد غذایی نصب کنیم تا مردم از میزان سلامت و کیفیت مواد غذایی بهرهمند شوند.