خراسان رضوی با دارابودن بیش از ۱۰۸ مرکز یاددهی و یادگیری مشارکتی در حوزه نهضت سوادآموزی، به تنهایی یک پنجم مراکز کشور را دارد.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما مرکز خراسان رضوی، معاون سوادآموزی آموزش و پرورش خراسان رضوی در مراسم زنگ مهر
دکتر اسدی ادامه داد: بیش از ۴۰ مهارت در مرکز یاددهی و یادگیری در قالب سواد به قشر غالبا بانوان محلی در مناطق مختلف آموزش داده میشود.
وی اقتصاد را ریشه بسیاری از آسیبهای اجتماعی در خراسان رضوی برشمرد و گفت: این دغدغه مهم با نهادینه کردن توانمندسازی استعدادهای بالقوه و حداقل آموزش یک مهارت محلی در کنار سوادآزموی میتواند براحتی برطرف شود.
دکتر اسدی شهرستان بردسکن را در حوزه سواد آموزی از برترین مراکز استان دانست و گفت: این شهرستان تاکنون با ۷۵ درصد جذب، از میانگین استان بالاتر است.
وی همچنین در خصوص استخدام مربیان نهضت سواد آموزی هم گفت: این موضوع دغدغه ما در مرکز استان هم هست و امیدواریم با تدابیری که اندیشیده شده هم ایثارگران مشمول در نهضت و هم مربیان سال ۹۲ به بعد، در آینده به استخدام آموزش وپرورش درآیند
در این مراسم مدیر آموزش و پرورش بردسکن هم گزارشی از روند فعالیتهای حوزه سوادآموزی شهرستان ارائه و از زحمات کارشناس و مربیان این نهاد در بردسکن قدردانی کرد.
علی اکبر چراغیان گفت: در بردسکن سه مرکز یاددهی و یادگیری شهید نصیری در شهرآباد، شهیدان اکبری زارع در روستای کوشه و شهید یوسفی در بردسکن توانسته اند خدمات قابل توجهی در حوزه سواد و مهارتهای زندگی به بانوان ارائه دهند.
در حاشیه این مراسم نمایشگاهی از توانمندیهای بانوان مراکز یادگیری برگزار و همچنین نحوه بافت گلیم و قالی بصورت زنده برگزار شد.
تجلیل از خانواده شهیدان اکبری زارع و شهید احمد نصیری از دیگر برنامههای این مراسم بود.
در خاتمه حاضران با حضور بر مزار شهدای شهرآباد به مقام شامخ آنان ادای احترام کردند.