معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان از آغاز دریافت دز بوستر برای کادر درمان خبر داد .
وی با بیان اینکه برای دریافت دز بوستر حداقل باید شش ماه از زمان دز دوم گذشته باشد، گفت: هر یک از کادر درمان بر اساس زمان دریافت دز دوم و برنامه زمان بندی اعلام شده برای دریافت دز دوم اقدام میکنند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
خزایی تصریح کرد: برای دز بوستر در سایر افراد بر اساس واکسیناسیون ترتیبی که انجام شد و هر یک از گروههای سنی در زمان مشخصی مراجعه کردند برای دریافت دز بوستر نیز به این گونه عمل خواهیم کرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان از واکسیناسیون ۸۳ درصدی افراد بالای ۶۰ سال و ۷۲ درصدی افرادی بالای ۵۰ سال خبر داد و گفت: این رکورد برای استان همدان نسبت به میانگین کشوری بسیار مطلوب بوده و این گروه سنی به طول کامل واکسینه شدند.
وی با بیان اینکه واکسن سینوفارم واکسنی بسیار ایمن برای مادران باردار و شیرده محسوب میشود، گفت: این واکسن تنها واکسن تایید شده از سوی وزارت بهداشت بوده که مادران باردار بعد از طی ۱۲ هفتگی و بسته به تشخیص پزشک متخصص میتوانند واکسن دریافت کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان به واکسیناسیون دانش آموزان اشاره کرد و گفت: دانش آموزان میتوانند بین واکسن سینوفارم و کرونا پاستور یکی را انتخاب کنند چرا که این دو واکسن عوارض کمتری داشته و واکسنی ایمن برای این گروه سنی محسوب میشود.
خزایی گفت: واکسن پاستور پلاس که دز سوم واکسن کرونا پاستور است در حال حاضر وارد نشده و واکسنهای موجود کرونا پاستور کلاسیک (دز اول و دوم) است.