تسهیلات ویژه برای زوجهای دهه ۶۰ در روستاها
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: متولدین دهه ۶۰ که تا پایان سال جاری در روستاها ازدواج کنند تسهیلات ویژهای دریافت خواهند کرد.
به گزارش خبرنگار
گروه اقتصادی خبرگزاری صداوسیما؛ خانم انسیه خزعلی در مراسم امضای تفاهمنامه بین معاونت امور زنان و خانواده و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم گفت: با توجه به کم شدن ازدواج در روستاها که یکی از آسیبهای جدی در این زمینه میباشد و نیاز به فرهنگ سازی و اصلاح سبک زندگی دارد تسهیلات ویژهای در نظر گرفته شده است.
وی افزود: قرار است زوجینی که متولد دهه ۶۰ بوده و تا پایان سال به ازدواج مبادرت کنند تسهیلات ویژهای در زمینههای مختلف از جمله مسکن دریافت کنند.
خزعلی با بیان اینکه برای حمایت از زنان روستایی به دنبال امضای تفاهمنامه دیگری با وزارت جهاد کشاورزی هستیم، گفت: از جمله اقداماتی که برای زنان در روستاها و عشایر انجام شده تامین بیمههای درمانی است که امیدواریم پوشش این بیمهها برای زنان روستایی و عشایر به طور کامل انجام شود.
وی ادامه داد: در زمینه بیمه تامین اجتماعی نیز اقداماتی انجام شده که در راستای حمایت از زنان روستایی امیدواریم این بخش نیز تکمیل شود.
خزعلی افزود: هر جا حمایت از زنان روستایی افزایش یافته مهاجرت این افراد از روستاها به شهرها کاهش یافته و محصولات تولیدی روستاها نیز افزایش یافته است.
وی ادامه داد: در بخش صنعت، تولیدات کشاورزی و صنایع دستی خدمات ارزندهای انجام شده است.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری افزود: در زمینه حل مشکلات زنان برای ارائه ضامن و سند به بانکهای عامل که مهمترین مشکلات زنان روستایی است نیز اقداماتی انجام شده و ما به دنبال حل این مشکل هستیم.
گفتنی است در این مراسم تفاهم نامهای بین معاونت امور زنان و خانواده و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم برای حمایت از زنان روستایی امضا شد و از برخی زنان روستایی و عشایر در این مراسم تجلیل بعمل آمد.
سهم ۲۶ درصدی جمعیت روستایی در تولید ناخالص داخلی
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم گفت: ۲۶ درصد از کل تولید ناخالص داخلی کشور توسط جمعیت روستایی تامین میشود، اما یک شکاف درآمدی ۴۵ درصدی بین جمعیت شهر و روستا وجود دارد.
آقای سید امیر حسین مدنی در مراسم امضای تفاهمنامه بین معاونت امور زنان و خانواده و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم افزود: اقتصاد روستا فقط به کشاورزی وابسته نبوده و روستاییان در سه حوزه صنعت، کشاورزی و خدمات بسیار فعال هستند.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم با بیان این که زندگی در روستا ارزانتر نیست گفت: به طور عمومی نرخ تورم در جامعه روستایی از شهرها بیشتر است.
وی درباره اقتصاد روستا گفت: ۵۴ درصد اقتصاد روستا کشاورزی، ۲۸ درصد در بخش صنعت و ۱۸ درصد خدمات است.
رضایی افزود: مشارکت زنان روستایی از زنان شهری به مراتب بیشتر است و بیش از ۴۰ درصد منابع و تسهیلات را زنان دریافت میکنند.
وی با بیان این که یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفر تحصیل کرده در بخش روستایی داریم افزود: ۵۰ درصد این رقم را خانمها تشکیل میدهند که پتانسیل اشتغال بالایی دارند.
رضایی گفت: تسهیلات به تنهایی نمیتواند منجر به اشتغال شود بلکه توانمندیهای افراد است که منجر به اشتغال میشود.
وی افزود: وام دادن بخش کوچکی از اشتغال است، ولی تسهیل کننده خوبی برای اشتغال است.
امضای تفاهمنامه برای حمایت از زنان روستایی
مراسم امضای تفاهم نامه بین معاونت امور زنان و خانواده و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم با هدف حمایت از زنان روستایی و توسعه کارآفرینی انجام شد.
در این مراسم علاوه بر امضای تفاهمنامه از برخی زنان روستایی و عشایر نیز قدردانی شد و در ادامه آنها در نشستی صمیمی با مسئولان حوزه, مشکلات خود را مطرح کردند.
در این مراسم دکتر خزعلی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، دکتر زعفران چی معاون بررسیهای راهبردی نظارت امور زنان و خانواده، دکتر رضایی معاون محترم توسعه روستایی و مناطق محروم و دکتر مویدی رئیس سازمان ترویج و آموزش کشاورزی حضور داشتند.
یکی از مهمترین مشکلات زنان روستایی دریافت وام و تسهیلات از طرف بانکهای عامل اعلام شد.
گفتنی است در این مراسم تفاهم نامه دیگری بین معاونت امور زنان و خانواده با وزارت جهاد کشاورزی در جهت حمایت از زنان روستایی و عشایر امضا شد.
دقیقا دارید تیشه به ریشه خودتون میزنید
عکس نمایه کجاش دکتر خزعلی است؟
فکر نمیکنید به مولاوردی بیشتر شبیهه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!