معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از اجرای طرح غنی سازی آرد با ویتامین D به صورت آزمایشی در خراسان جنوبی خبر داد.
آهنی تضمین ایمنی مواد غذایی تولید شده و عرضه شده در استان را از مهمترین اهداف معاونت غذا و دارو عنوان کرد و گفت: در یک سال گذشته ۴۹۴ مورد نمونه برداری مواد غذایی یا آرایشی بهداشتی از محل عرضه، خریداری و شاخص سلامتی آن ذر آزمایشگاه اندازه گیری شده است.
وی همچنین با اشاره به پایش باقیمانده سموم و فلزات سنگین در سبد غذایی مردم گفت: به این منظور ۱۴۶ مورد نمونه برداری از مواد غذایی انجام گرفته است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با مهم دانستن سلامت در انتهای زنجیره غذایی گفت: ۹۹ درصد کارخانجات تولیدی خراسانم جنوبی با استفاده از برچسب نشانگر رنگی بر روی محصولات خود، میزان قند، چربی و نمک موجود در این محصول را برای استفاده در رژیمهای مختلف غذایی اطلاع میدهند.
آهنی از برخورد با متخلفان حوزه غذا در استان خبر داد و افزود: در یک سال گذشته ۶۴۸ مورد بازرسی از ۱۱۲ واحد تولیدی و ۲۴ مورد بازرسی از ۶۸ انبار مواد غذایی انجام که در این مدت ۹۲ شکایت پیکیری و ۲۱ تخلف به مراجع قضایی معرفی شده است.