طرح اصلاح الگوی کشت در همه مزارع استان هرمزگان اجرا میشود.
رضا امیری زاده افزود: کشتهای نشایی و آبیاری زیر فشار از مهمترین برنامههای اجرای طرح اصلاح الگوی مصرف در هرمزگان است.
وی هدف از اجرای طرح اصلاح الگوی کشت را تنوع کشت، استفاده بهینه از منابع آبی و دستیابی به بازار فروش محصولات اعلام کرد.
امیری زاده افزود:بر اساس این طرح کارشناسان جهادکشاورزی استان با بررسی و اندازه گیری مقدار و شوری آب، وسعت زمین زراعی، کیفیت خاک و شرایط اقلیمی هر منطقه الگوی کشت به کشاورزان ارائه میدهند.
بیشتربخوانید: تیغ خشکسالی زیر گلوی هرمزگان
وی با اشاره به اینکه ۵۵ هزار هکتار از زمینهای زیر کشت محصولات سبزی و صیفی در اولویت دوم اجرای این طرح قراردارد گفت: گوجه فرنگی، بادمجان، فلفل، خیار، کدو و پیاز بیشترین محصولات سبزی و صیفی است که در استان تولید میشود.
سالانه بیش از یک میلیون و ۳۷۰ هزار تن محصول در استان تولید میشود.
هرمزگان جزء چهار استان تولید کننده کلزا و محصولات سبزی و صیفی در فصل زمستان است.