۷و۸دهم درصد ارزش افزوده ایران و ۱۳و۵درصد ارزش افزوده کشاورزی مربوط به استان فارس است.
ساداتی نژاد افزود: تولیدات کشاورزی فارس ۱۲و۵میلیون تُن است و این استان در محصولات باغی رتبه اول، در محصولات زراعی رتبه دوم و در کل محصولات کشاورزی رتبه دوم، در محصولات دامی رتبه چهارم و در شیلات رتبه ششم کشور را دارد.
وی رفع مشکل آب رسانی از درخواستهای عشایر عنوان کرد و گفت: ۲۰تانکر برای رفع آن اختصاص داده شد.
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه مصوب شد خرید دام عشایر از هفته آینده شروع شود و علوفه امامنی در ختیار عشایر قرار گیرد ادامه داد: دامدار کارت برای تسیهلات تا سقف ۵۰میلیون تومان برای عشایر در نظر گرفته شده است که از هفته آینده توزیع میشود.
ساداتی نژاد با اشاره به اینکه فارس در صنایع غذایی دارای ضعف است که بانک کشاورزی موظف شد بدون سقف سرمایه گذاران بخش کشاورزی را حمایت کند اظهار داشت: به دلیل کم آبی در فارس باید به دنبال ایجاد گلخانه باشیم که در این زمینه شاخص خوبی فارس ندارد و فقط ۴۵۰هکتار گلخانه در فارس وجود دارد که از استانهای کوچک کشور هم سهم کمتری دارد.
وی گفت: قرار شد تا سال۱۴۰۱ هزار هکتار گلخانه با تسهیلات بانک کشاورزی و با کمک سرمایه گذار به سطح گلخانههای فارس افزوده شود.
وزیر جهاد کشاورزی باغداری را از ظرفیتهای فارس عنوان کرد و گفت: برای نوسازی نخیلات و مرکبات در استان فارس ۱۰۰میلیارد تومان اختصاص یافته و باید نخلهای تجاری جایگزین نخلهای قدیمی شود.
وی آفت سرخورطومی را مشکل نخیلات بیان کرد و افزود: قرار شد اداره حفاظت نباتات با احداث پست قرنطینه ای، این مشکل را برطرف کند و همچنین باقی مانده خرمای فارس از هفته آینده خرید تضمینی میشود.
وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت:برای رفع کسری نهاده، از هفته آینده ۲۰۰هزار تُن ذرت، ۲۰۰هزار تُن ذرت، ۵۰هزار تُن گنجاله و ۵۰هزار تُن سبوس بین دامداران توزیع میشود.
آب آشامیدنی در شهرستان پیر و دبیران، مدارس تخریبی، کمبود فضاهای ورزشی به ویژه برای بانوان، جادههای مواصلاتی، سدهای نیمه تمام، توسعه بیمارستان در خفر، راه اندازی شهرک صنعتی، حذف گردنه هی خطرناک، برق دار شدن چاههای کشاورزی داراب از دیگر موضوعهای بود که بررسی شد.
بیشتر بخوانید: