با آغاز برداشت لوبیا سبز در مزارع آمل پیش بینی میشود ۲۰۴ تن لوبیا سبز در این شهرستان تولید و روانه بازار شود.
سید حسین اسلامی با بیان اینکه لوبیا کشت شده در اراضی شالیزاری بعد از برداشت برنج در اواسط مرداد انجام گرفت، افزود: مهمترین نکته در مورد کاشت لوبیا سبز این است که این گیاه جزء گیاهان فصل گرم محسوب می شود و نسبت به سرما و یخبندان کاملا حساس بوده بنابراین بهتر است که گیاه را در خاک گرم و پس از گذشت فصل سرما کاشته شود.
وی تصریح کرد: لوبیا سبز کم کالری بوده و برخلاف لوبیا خشک، حاوی ویتامین C و بسیار مغذی است و فیبرهای حلال موجود در لوبیا سبز باعث میشود که میزان کلسترول بد خون (LDL) کاهش یابد، علاوه بر این، متخصصان حوزهی تغذیه معتقدند که این فیبرها باعث کاهش التهاب و فشار خون میشوند و برای همین قلب را در سلامت نگه میدارند.